Provocare Ultramaraton Ciucas X3

Provocare Ultramaraton Ciucas X3

Colegul nostru Cosmin Răileanu, om al rezultatelor cum este considerat de către apropiați va participa sâmbătă 08 septembrie la unul din cele mai asteptate concursuri de alergare montană din țară- Ciucaș X3- Ultramaraton.

Cosmin Raileanu

Pornind de la motto-ul ”Ca să poți să realizezi lucruri mărețe , trebuie să ai visuri îndrăznețe”, s-a angajat in a-și depăși cumva limitele pentru a-și respecta propriile convingeri.

Să ne dam seama cu toții de ce am scris „să iși depășească limitele” trebuie să explicăm pentru toți cei ce nu știu, ce implică acest Ultramaraton.

Ciucaș X3 se desfasoară pe o distanță de 105km, străbătând diferite văi, atingând diferite culmi si cucerind diferite vârfuri. Toate acestea in decurs de 24h și pe mii de km altitudine – Vârful Ciucaș – 1954 –altitudinea maximă a traseului.

Om dinamic, om al acțiunii, Cosmin este în concordanță cu scopul organizației-  acela de a promova mișcarea în aer liber. Fiind primul ultramaraton la care participa, colegul nostru il considera o provocare. Il va trata ca atare si se va folosi de experiența maratoanelor anterioare pentru obținerea celui mai bun rezultat.
Urmând deviza precizată mai sus a reușit să pună bazele unui Concept Unic în Romania ce se ocupa de comercializarea de Materiale de Construcții Online.

Ultramaraton

În decursul a patru ani această afacere cunoscută sub numele de Casa de Comenzi Vindem-ieftin a fost in continuă creștere devenind un brand foarte cunoscut.

Cosmin Raileanu a dorit prin lansarea acestei afaceri să sară în ajutorul celor ce timpul liber sau timpul petrecut împreună cu cei dragi le este străin sau limitat. Broker Online de materiale de construcții, concept Unic in țară, Vindem-ieftin se asigură ca: orice ofertă personalizată să respecte cel mai bun raport calitate-preț; comenzile să fie livrate la termen direct în casele sau șantierele clienților. Livrarea se realizează oriunde în țară direct de la producător.  Fuga de la un depozit la altul in cautarea celor mai bune oferte fiind anulata, la fel si efortul de a manipula materiale de constructii prin depozite sau din depozite acasa, clientilor nu le mai ramane decat sa se bucure de timpul liber castigat. Se pot dedica astfel familiei sau propriilor hobby-uri.

Așa cum una din provocări aceea de a implementa un Concept Unic in România a fost îndeplinită cu succes, așa îi dorim colegului nostru pe 8 septembrie să-și atingă noul țel, acela de a termina primul Ultramaraton la care participă.

Să îi urmăm exemplul și să alergăm impreună cu el dacă nu trup măcar suflet de această dată; cu promisiunea că pe viitor ne vom alătura lui în promovarea oricărui tip de mișcare.