ric 49 r2fqw3

Proiectul nepotrivit – Realitatea în Construcții #49

Proiectul nepotrivit – Realitatea în Construcții #49

O altă greșeală pe care o facem cel mai frecvent atunci când cumpărăm un teren și vrem să construim este să alegem un proiect nepotrivit pentru acel teren. Ei bine, fiecare teren este unic, iar casa pe un teren este ca pantoful unei cenușărese. Am auzit expresia asta undeva.

Dacă îți place un proiect în mod deosebit și vrei să faci pe terenul pe care îl ai la dispoziție, trebuie să fii foarte atent la detalii.Este bine să ne dăm seama încă de la început ce putem să facem pe terenul pe care îl avem la dispoziție și ce nu putem să facem. De cele mai multe ori ne place o casă, dar nu ne gândim și nu ne imaginăm cum arăta pe terenul ăla al nostru îngust. Să zicem că vrei să te încadrezi într-o laterală cu 2 metri și faci livingul mai îngust cu 2 metri. Mai rău, mai faci ceva modificări în proiect.

Ei bine, casa la final nu va mai arăta ca în acel proiect. Eficiența nu va mai fi la fel și probabil, de aici vor fi un lanț de modificări care clar nu îți vor mai satisface așteptările pe care le-ai avut. Este foarte important să luați și acest lucru în calcul. Măcar ca idee așa…

Să vă imaginați un pic cum ar fi visul vostru.

O zi bună!

Succes!