Profile hala si panouri de tip sandwich

Profile hala si panouri de tip sandwich pentru Hale de depozitare

Profile hala si panouri de tip sandwich

Pentru anumite tipuri de cladiri, cum ar fi halele de depozitare sau halele care adapostesc anumite procese de productie sau servicii, va prezentam alternativa de realizare a structurii de rezistenta din profile zincate laminate la rece si de umplere a peretilor cu panouri sandwich.

Principalele avantaje ale acestui sistem constructiv sunt:

  • greutatea mai mica a intregii structuri care conduce la preturi mai mici pentru constructii
  • rezistenta la coroziune si aspectul placut si uniform in timp al elementelor structurale
  • termene de executie reduse

Profilele de hala au ca principale denumiri IPE, UNP, HEA in functie de forma profilului sau sectiunea transversala, respectiv forma de I pentru IPE, forma de U pentru UNP si forma de H pentru HEA.

Daca ne referim la panourile de tip sandwich trebuie sa ai in vedere faptul ca aceste produse sunt pentru acoperis sau perete, au o anumita grosime a tablei, spuma poliuretanica are o anumita densitate si grosime, iar calitatea panoului este de clasa I sau II. Nu trebuie uitata partea de accesorii si anume suruburile si sistemele de inchidere.

Panourile sandwich pentru acoperis

Pentru toate aplicatiile din constructii iti recomandam panoul cu 3 nervuri de rigidizare dispuse pe o latime de 1m. Acest tip de panou reprezinta o solutie practica si economica, dar care satisface exigentele normale de rezistenta si izolare termica.

In cazul in care vei alege panoul cu 5 nervuri de rigidizare trebuie de stiut ca acesta este destinat constructiilor cu cerinte mari in ceea ce priveste rezistenta, unde panta acoperisului este mai mare de 7%.

Panourile sandwich pentru pereti

Aceste tipuri de panouri sunt ideale pentru cladiri industriale si comerciale.

La peretele cu imbinare ascunsa, capetele elementelor de fixare sunt mascate, iar pe tronsoanele montate orizontal se prevad rosturi de dilatare. Acest tip de perete prezinta o garnitura de etansare care asigura o buna izolare termica si etanseitate a imbinarilor.

Panoul termoizolant cu imbinare vizibila si cu miez de spuma poliuretanica se poate monta atat orizontal cat si vertical.

Casa de Comenzi recomanda ca solutie economica si durabila construirea halelor de depozitare, de productie sau de servicii cu profile de hala si panouri de tip sandwich.

Pe pagina principala a siteului vindem-ieftin.ro vei gasi fotografii ale panourilor sandwich sau da click pe linkul: https://vindem-ieftin.ro/panouri-sandwich.

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

h

image
** Dragii noștri, fiecare cerere e importantă și vă răspundem în cel mai scurt timp. Cum Vindem-Ieftin.ro este un serviciu de vânzare consultativ și consultanții dedică timp fiecăruia dintre voi pentru a găsi produsele de care aveți nevoie la prețuri optime, timpul de răspuns este între 48 și 72 de ore. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, suntem recunoscători să fim alături de voi! Echipa Vindem-Ieftin.ro. ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.