artstyl z101 1053

Profile decorative polistiren interior si exterior

Ce este polistirenul?

Polistirenul este un material polimeric, slab transparent, amorf sau partial cristalin, termic prelucrabil (termoplastic). Se fabrica din petrol. Polistirenul este unul din cele mai raspandite tipuri de masa plastica, cu un consum mondial (semnificativ) de miliarde de kilograme pe an.

Ce sunt profilele decorative?

Profilele decorative din polistiren sunt realizate din polistiren expandat sau extrudat si se pot folosi pentru interior sau exterior.

Profilele de exterior se folosesc pentru a infrumuseta fatada casei, a ferestrelor si a usilor exterioare. Sunt un mod original de a accentua frumusetea casei dumneavoastra. Profilele de polistiren ieftine sunt comercializate de Casa de Comenzi, la cele mai mici preturi, cu transport gratuit oriunde in Romania.

Ancadramente ferestre

Ancadramentele din polistiren confera stil si caracter ferestrelor si usilor dumneavoastra.

ancadramentejpg

Pervaze

Pervazele din polistiren incadreaza perfect marginea inferioara a ferestrelor. Sunt foarte practice ajutand la scurgerea apei de ploaie, si ofera personalitate si stil cladirii dumneavoastra.

tervaze1

Coloane si sidding

Coloanele si semicoloanele din polistiren, cu bazele si capitelurile lor decorative, aduc prestanta si eleganta caminului dumneavoastra. Datorita numeroaselor variante de produse puteti oferi casei dumneavoastra un stil antic, mediteranean sau colonial.

coloane

Toate profilele din polistiren pentru exterior se produc in varianta de culoare gri sau alb. Textura si culoarea finisajului vor fi alese de beneficiar dupa instalare. Profilele decorative trebuie montate ininte de a fi vopsite cu o vopsea de exterior de calitate superioara.

Cu ajutorul acestor elemente se pot inlocui ornamentele din gips, sunt usor de manipulat si aplicat . Profilele pot fi tratate pentru o mai buna intarire. Se pot executa la cerere si dimensiuni atipice dupa dimensiunea dorita.

Montaj profile polistiren exterior

P1: Pregatirea substratului

Trebuie curatat de orice impuritate, fara praf, urme de grasime, neaparat uscat si in stare buna. Zugraveala veche trebuie sa fie razuita, curatata inainte de a monta profilul. Pentru a se putea lipi fara greseala suprafata trebuie sa fie plana.

P2: Conditii climatice

Montarea trebuie efectuata in conditii uscate, pe un substrat uscat si la temperaturi de peste 5 grade.

P3: Debitarea

Debitarea/taierea trebuie realizata cu o unealta speciala, dupa ce s-au facut masuratorile cu exactitate pentru fiecare zona in parte.

P4: Lipirea

Pentru a monta corect profilele de polistiren decorative se foloseste un adeziv elastic de exterior. Instructiunile producatorului trebuie sa fie respectate cu strictete.

P5: Vopsirea profilelor

Ornamentele de fatade trebuie vopsite exclusiv cu vopsea acrilica pentru fatade. Trebuie aplicate cate doua straturi pentru o buna uniformizare. Inainte de aplicarea profilelor se curata de praf cu ajutorul unei pensule. Recomandam vopsea siliconica Baumit, Ceresit, Caparol si Savana.

Block "block-footer-articole" not found