cum cumpar cumparaturi-online-1024x1024

Praktiker, Dedeman, Hornbach – magazine DIY in Romania

Auzim tot timpul vorbindu-se de magazine DIY, dar ce sunt acestea? Do-it-yourself (DIY) inseamna metoda prin care construiesti, modifici sau repari ceva fara sa apelezi la ajutorul unui specialist. In Romania in ultimii ani au aparut multe magazine de materiale de constructii cu aceeasi politica, clientii vin in magazin si isi umplu cosurile si carucioarele cu produsele dorite. Cele mai cunoscute hipermarketuri DIY din tara sunt Praktiker, Dedeman, BricoDepot si  Hornbach.

praktiker

Romanii aleg sa cumpere din magazine mari intr-o proportie destul de mare, insa exista o crestere semnificativa in randul cumparatorilor online.

”La nivel national, peste 42% dintre cei intervievati în studiu au declarat ca Praktiker este magazinul preferat dintre marcile de retail DIY, urmat de Bricostore, ales de 15% dintre participanti. Abia pe locul al treilea in preferintele romanilor si-a făcut loc un brand romanesc, Dedeman, cu o pondere de 6,6%. ” – potrivit unui studiu realizat de compania IMRCG Consulting.

Cand au de facut cumparaturi pentru casa si gradina, romanii sunt atenti in special ca magazinele sa ofere o gama cat mai larga de produse, sa fie un echilibru intre pret si calitate, disponibilitatea produselor si nu in ultimul rand costurile pentru livrare.
Desi la o prima vedere aceste magazine ofera absolut tot ce ai nevoie pentru constructia pe care planuiesti s-o realizezi, multe aspecte nu sunt asa cum ti le-ai imaginat.

Ca si cumparatori, sigur te-ai lovit macar de una dintre ele:

– preturile mari la produse (de multe ori si atunci cand erau la promotii produsele aveau un cost destul de ridicat);

– personal nu foarte bine informat despre produsele comercializate;

– timp pierdut la casa (mai ales in perioada sarbatorilor);

– desi au o gama variata de produse, au putine variante la acelasi produs;

– livrarea produselor este contracost;

Din cauza acestor factori, multi clienti au ajuns sa comande online, nemultumiti de conditiile comerciale s-au intors spre magazinele online. Multe dintre ele avand preturi competitive, agenti de vanzari bine pregatiti si conditii comerciale avantajoase.

Ce avantaje are un magazin online:

– preturi mult mai mici la produse;

– stocuri mari;

– gama foarte bogata de produse;

– personal calificat si axat pe nevoile clientului;

– livrare gratuita in tara

cumparaturi-online-1024x1024

Cumparand online este mult mai simplu!

Pentru informatii suplimentare si comenzi, va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail [email protected] sau la numarul de telefon 0238/56.00.00.

Pentru a trimite formularul cu necesarul dvs., va rugam sa accesati linkul urmator /contact.

Block "block-footer-articole" not found