Copie a Copie a Copie a Copie a Povesti de Succes

Povești de succes – Firuța Pușcă

Povești de succes – Firuța Pușcă

Povești de succes – Firuța Pușcă

Firuța Pușcă este unul dintre “veteranii” echipei Vindem-Ieftin.ro. De 7 ani acordă consultanță pentru clienții noștri și de la ea vin unele dintre cele mai importante lecții legate de materiale de construcții, lecții importante atât pentru clienți, cât și pentru colegii mai noi, care constată că la noi consultanța este total diferită de ceea ce există pe piață. Mai exact, noi suntem parteneri pe termen lung pentru clienții noștri. Rămânem prieteni chiar și atunci când nu cumpără de la noi. Important este să găsească ceea ce au nevoie la prețul corect.

 

 

R: Dacă ați descrie într-un singur cuvânt job-ul dumneavoastră, care ar fi acela?

Firuța Pușcă: Provocare.

R: Cum ați descrie job-ul pe care îl aveți acasă (soție, soră, mamă…)?

Firuța Pușcă: Orice nu te doboară, TE ÎNTĂREȘTE!

 

R: De ce o femeie poate face în vânzări performanțe mai bune chiar decât un bărbat? Care sunt punctele forte?

Firuța Pușcă: O femeie are în multe cazuri rezultate mai bune decât un bărbat pentru că, în mod natural, dă dovadă de mai multă răbdare și perseverență.

 

R: Informația corectă îți scade din cheltuieli! Este corectă afirmația? De ce da sau de ce nu? La ce le recomandati clientilor sa fie atenti atunci cand construiesc?

Firuța Pușcă: Da, este o afirmație corectă. Și este cumva natural să fie așa, dacă te gândești că informația cea mai bună îți dă posibilitatea să iei decizia cea mai avantajoasă pentru tine. Altfel spus, doar pe baza informației corecte poți calcula raportul calitate-preț, raport care trebuie să fie la baza deciziei de cumpărare.

R: Ne puteti spune o poveste cu un client care v-a rămas îm memorie?

Firuța Pușcă: La începutul activității mele în această companie am avut o mică problemă cu un client nemulțumit, dar acest client a devenit, ulterior, client fidel, am legat pe parcursul anilor o frumoasă colaborare.
Ori de câte ori are nevoie de ceva, la noi apelează prima dată. Pentru că s-a convins că îi oferim toate informațiile de care are nevoie, că îi oferim informație corectă și că îl ghidăm astfel încât să ia decizia potrivită ppentru bugetul și proiectul său. De multe ori, tranzactia nu s-a putut închia cu succes, adică nu a cumpărat de la noi, dar asta nu îl oprește să apeleze iar la noi să fim consultati și pentru urmatoarea nevoie. De ce? Pentru că are încredere în noi și asta cred că este cel mai important: clientul să știe că, mereu, se poate baza pe tine.

R: Care a fost cea mai mare comandă de care v-ați ocupat până acum?
Firuța Pușcă: 80.000 lei.

R: Care este cea mai mare provocare la Vindem-Ieftin.ro?

Firuța Pușcă: Fiecare zi este o provocare! De fapt, aceasta este cea mai mare provocare – nicio zi nu seamană cu alta, fiecare zi este unică și trebuie să înveți să faci față la solicitări noi, să nu te plafonezi să crești constant.