Povesti de Succes 1 compresat 1 scaled 1

Povești de succes #1 | Mirela Nistor – din Consultant în Francizat Depozit Virtual

1. Cum a început aventura ta în Vindem-ieftin.ro? De ce ne-ai ales?

Aveam nevoie de o nouă provocare, nu a fost o decizie ușoară, dar după mai mulți ani s-a dovedit a fi o decizie bună. Cei 4 ani nu au trecut cu ușurință peste mine, însă o nouă zi m-a facut să realizez că așa este viața, cu bune și cu mai puțin bune.

2. Care a fost izvorul motivației și ce te-a ambiționat să obții rezultate remarcabile?

Motivația rezultatelor mele a fost puterea echilibrului meu, m-a ajutat mult experiența anilor de la locul de muncă avut anterior, am încercat oarecum să fac tot ceea ce ține de mine în așa fel încât să pot mulțumi clientul. Am avut puncte comune și anume relația de a interacționa cu oamenii clientul fiind singurul meu ajutor. Am simțit că dacă am putere de convingere asupra clienților, așa pot să fac și vânzări.

3. Spune-ne care a fost cea mai mare provocare în activitatea ta de la Vindem-ieftin.ro și cum ai gestionat-o.

Provocări în firmă au fost multe și dese comenzi nelivrate complet, furnizori care nu tot timpul sunt dispuși să te ajute. Însă prin răbdare, calm și comunicare atât cu clientul cât și cu fabrica toate situațiile le-am dus la capăt cu succes. Cel mai mult ma bazez pe capacitatea mea personală de a rezolva orice problemă. Nimic în această lume nu rămâne nerezolvat.

4. Care a fost valoarea celei mai mari comenzi primite până acum? Ce produse a cumpărat clientul respectiv?

Cea mai mare valoare a unei comenzi a fost 70.000 RON, unde clientul a achiziționat profile de hală IPE, plase sudate si țeavă rectangulară.

5. De ce ai optat pentru schimbarea de statut din Consultant în Francizat Depozit Virtual?

Dorința mea de a face ceva nou în viață este continuă, dacă am oportunități noi îmi place ca tot timpul să profit de ele. De aceea am fost de acord să aleg acest drum. Pentru mine nimic nu este imposibil! Nu îmi place sa ma plafonez într-un loc și să rămân acolo.

6. Ai avut temeri legate de schimbarea poziției de la „consultant” la „freelancer”?

Da, temeri au fost și poate mai sunt, însă pot să spun mai multe după ce va trece peste mine o anumită perioadă de timp.

7. Care sunt beneficiile pe care ți le oferă franciza Depozit Virtual?

Posibilitatea de a lucra de oriunde dorești si libertate.

8. Ne poți descrie o zi de muncă, cât timp aloci și cu câți clienți comunici?

O zi de muncă la mine începe de la ora 8 și se poate termina la ora 20. Depinde ce urgențe ai privind comenzile clienților. Într-o zi comunic cu 100 de clienți. Ca să ii poți rezolva și oferta pe toți ești nevoit să îți prelungești programul de lucru. Solicitările complexe trebuiesc ofertate cu mai multă atenție și răspunsul către client trebuie să fie unul cât mai explicit și cat mai elaborat. Doar așa poți finaliza o vânzare cu succes.

9. Ce obiective ți-ai setat pentru urmatorii 2 ani?

Am mai multe dorințe variate pe care îmi doresc să le duc la bun sfârșit, iar prin muncă, dezvoltare personală și profesionalism le voi îndeplini.

10. Ce sfaturi ai pentru colegii care sunt în dubii în privința accesării francizei Depozit Virtual?

Să aibă încredere în capacitatea lor personală și în instinctul propriu și doar așa vor reuși.

11. Dupa munca si rasplata; ce asteptari financiare de la postura de francizat?

Evident ca imi doresc castiguri cat mai mari, poate chiar triple fata de cat castigam din postura de angajat si chiar cred ca se poate; imi propun sa facturez minim 8000 de lei lunar.

Vrei sa preiei si tu un Depozit Virtual? Aplica aici

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!