Copie a Copie a Copie a Copie a Povesti de Succes 2

Poveste de succes – Nicoleta Lisca

Poveste de succes – Nicoleta Lisca

 

Nicoleta este una dintre colegele noastre care, deja, putem spune că este veteran în echipă, lucrează de mai bine de trei ani cu noi. Așa că ne super bazăm pe recomandările ei.

Nicoleta este omul care recomandă, ferm, ca fiecare client să ceară pentru ceea ce caută cel puțin trei oferte. Și să compare! Evident, mere cu mere și pere cu pere. Adică, degeaba o ofertă este mai ieftină, dacă materialele propuse au calitate mai slabă. Când comparăm ofertele, este absolut obligatoriu să comparăm și calitatea.

Echipa Vindem-Ieftin încurajează toți clienții să ceară oferte și să facă, tot timpul, comparații. Noi chiar nu ne supărăm dacă nu cumperi de la noi. Important este să știi că aici găsești un consultant de încredere. Cum este Nicoleta.

 

R: Cum ați descrie job-ul dumneavoastră?

Nicoleta:  Ceea ce fac este unic, la fel cum este și conceptul!

 

R:De ce o femeie poate face în vânzări performanțe mai bune chiar decât

un bărbat? Care sunt punctele forte?

Nicoleta: Punctele forte ale unei doamne… Hmm, să spunem că este mai atentă la detalii, îi place să despice firul în 4 și niciodată nu se lasă învinsă. Iși dorește totul sau nimic.

 

R: Informația corectă îți scade din cheltuieli! – este corectă afirmația? De ce

da sau de ce nu? La ce le recomandati clientilor sa fie atenti atunci cand construiesc?

Nicoleta: Da, informația corectă chiar te ajută să iei decizii bune. Când ai toate datele, corect, în față, poți să decizi asumat și nu riști să te păcălești. Noi recomandăm clienților să-și separe manopera de materiale. Așa nu doar că vei  vedea exact ce plătești pentru fiecare parte, dar ai putea obține oferte mai bune dacă te și interesezi de ele. Materialele să și le achizitioneze singuri și să caute cele mai bune oferte de pe piață în raport calitate-preț. Le spunem clienților să ceară minimum trei oferte de la diferiți furnizori/producători pentru a putea face diferența și a lua cea mai bună decizie.

 

R: Care este cel mai bun lucru din relația consultant – client?

Nicoleta: Fiecare client este unic în felul lui și de la fiecare mi-a rămas întipărit în minte câte ceva. În primul rând mă bucur pentru că pe lângă faptul că ajut oamenii să-și îndeplinească visurile, îmi rămân prieteni chiar și după ce-și termină construcția, noi ținem legătura.

 

 

 

R: Care a fost cea mai mare comandă?

Nicoleta: Comanda cu cea mai mare valoare, a mea, a fost de 560.000 lei și mai am încă una, în derulare, de 525.000 lei.

 

R: Care este cea mai mare provocare la Vindem-ieftin.ro?

Nicoleta: O mare provocare este că, zilnic, înveți lucruri noi. Nicio zi nu este la fel, mereu avem câte ceva de învățat, dar dacă ai alaturi oamenii potriviți, nimic nu este imposibil!