Untitled 7 Recovered

Piatra decorativă – Lux sau naturalețe?

Pornim întotdeauna de la exterior

Desi atunci cand construim cu totii urmam pasii evidenti ai unei constructii, stabiliti ca intr-o ierarhie de catre arhitecti si designeri profesionalisti, trebuie sa recunoasteam ca majoritatea tine sa aibe o viziune deja clara a unui exterior bine conturat. E oarecum psihologic deoarece  ceea ce creem mental ca imagine este de multe ori cel mai mare imbold de a progresa catre finalul dorit.

 

piatra a 764x400 1

 

O astfel de imagine ne creaza si inovatia adusa de producatorii de piatra decorativa de exterior si interior in cele mai exclusiviste texturi si culori.

 

Fațada exterioară din piatră decorativa  este ecoul rafinamentului prin excelență!

Prezentul a adus  inovația în domeniul placărilor cu piatră decorativă și cărămidă aparentă: culorile exclusiviste. De la crom, cupru, până la vintage gold și metallic purple, noile culori sunt absolut strălucitoare.

Orice model de piatră decorativă și cărămidă aparentă se poate comanda în noile culori premium.

 

stone deco 529x400 1

 

Acest lucru  îți permite  luxul de a fi diferit  și de a-ți pune amprenta personala asupra exteriorului pe care cei din jur îl vor admira cu siguranța.

Si vor veni in ajutorul tau diversi producatori : /oferta-piatra-decorativa/

 

Stim ca piatra decorativa aduce o notă de prestigiu și originalitate arhitecturii spațiului exterior. Piatra decorativă poate fi utilizată pe fragmente ale fațadei unei case sau pe pereții care o înconjoară și aceasta creează o atmosferă specifică și fermecătoare.

Varietatea de pietre disponibile permite tuturor să găsească ceva pentru ei înșiși și să aducă o notă de arhitectură grecească sau mediteraneană, de exemplu, în spațiul exterior.

 

 

piatra 3 600x400 1

 

Simbolistica și trăire prin profunzimea pietrei

 

Sigur ca iti va fi greu sa alegi dint-o varietate atat de complexa oferita de piata producatorilor, dar cu siguranta  optiunea  gamei de piatră orientată spre exterior pentru a infrumuseța spațiul exterior te poate convinge de naturaletea ce o transmite.

Piatra orientată spre exterior este o imitație perfectă a pietrei naturale. Poate fi în piatră naturală, reconstituită sau în ipsos. Acest tip de piatră decorativă este disponibil într-o varietate de culori și forme și este tovarășul perfect pentru diverse proiecte de decorare interioară și exterioară. Îndrăznește să așezi piatra exterioară cu față și vei reuși să personalizezi spațiul și să schimbi atmosfera.

 

piatra 7 764x400 1

 

Piatra de acoperire exterioară creează un decor fermecător care face parte din pereți sau fațadă. Materialul nobil încălzește aspectul vizual al clădirii și, în același timp, restabilește farmecul autentic al arhitecturii din piatră.

Gama largă de placare oferă tuturor posibilitatea de a amenaja fațada după cum doresc, pereții exteriori, precum și spațiul interior care face o legatura dintre profund si expresionimul dat de personlitatea celui care alege.

Atunci cand vei incepe sa plachezi peretii casei te vei lasa purtat de ideile fanilor arhitecturii contemporane pariază din ce în ce mai des pe panourile din piatră naturală. Această soluție interesantă permite conferirea fațadei un aspect foarte decorativ și modern.

 

piatra 2 599x400 1

 

În prezent, plăcile de piatră naturală sunt folosite ca decor pentru scări, terase, pereți și secțiuni de perete.

 

 

piatra d 764x400 1

 

Varietatea formelor și culorilor  pietrei decorative ajută la crearea de efecte estetice de neegalat!

 

O piatra naturală utilizată întruchipează culorile neutre și calde ale peisajului. Rezultatul final este o arhitectură modernă care se îmbină armonios cu împrejurimile.

Odata ce ai inceput, prind contur forme si ideii despre restul  exteriorului  care prin libertatea creativa  a arhitecturii contemporane  amestecă lemnul și piatra naturală pentru a decora spațiul exterior într-un mod rafinat și de neegalat.

Si dacă ești pasionat de arhitectura modernă, avem o idee excepțională pentru tine. O idee care se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare, fațada care combină sticla și piatra naturală cu față prinde toată lumea.

Cele două materiale formează un duo care este atât neobișnuit, cât și super original pentru a îmbrăca casa cu rafinament și stil.

 

 

Contrastul dintre verdeață și piatra decorativa este pur și simplu inspirator!

piatra b 764x400 1

 

Stii ce mai lipseste? Un  jacuzzi din lemn 

Si mai departe imaginatia ta isi va pune amprenta pentru ca ai ales sa aduci unicitatea in curtea ta.De aici, restul e o poveste vazuta dincolo de retina celorlati.

 

 

piatra 8 706x400 1

 

Si daca nu ai terminat interioriul sa stii ca si pentru acesta exista o gama variata de piatra decorativa speciala pentru interor : /piatra-naturala-decorativa/

 

Liberi la creatie inspirati de naturalete!

 

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found