Pavaj sau asfalt?

Dupa constructia unei case (care necesita multa munca, nervi intinsi si un buget consistent), vine perioada sa alegem cu ce sa pavam curtea casei. Fie ca e vorba de asfalt sau pavaj, trebuie sa fie o alegere asumata. Care este cea mai buna varianta si de ce anume trebuie sa tinem cont atunci cand dorim sa facem acest pas va spunem in cele ce urmeaza.

amenajare_elis_pavaje._model_patrat_p4_rustic_798

Alegerea pavajului sau a asfaltului este conditionata de cativa factori importanti: zona care trebuie pavata, lumina care bate si culoarea casei.

  Pavajul poate fi o alegere excelenta datorita versatilitatii in care poate fi montat cat si a paletei bogate de culori. Un avantaj    mare al acestui tip de pardoseala este faptul ca se gaseste in magazine de specialitate sau depozite de materiale de constructii,    are diferite forme, dimensiuni si culori. Se poate monta foarte usor, oriunde, si se intretine usor.

Nuantele calde, de pamant sau care imita caramida se potrivesc oricarei fatade si intregesc aspectul unitar al constructiei. Lumina este importanta, insemnand ca vom alege pavaj deschis la culoare pentru zone umbrite daca vrem sa dam luminozitate gradinii.

mh-schrauben-beton-01   

Asfaltul este inca foarte folosit la noi in Romania, datorita trainiciei lui, fiind folosit atat pe portiuni mici cat si pe cele  mari. Deoarece rezista in timp este alegerea perfecta pentru  depozitele unde vin des masini de mare tonaj sa descarce sau sa  incarce diferite marfuri.

   Pavajul nu este atat de rezistent la greutati atat de mari ca    asfaltul dar cum se folosesc in general in zone rezidentiale, nu  este nevoie sa fie. Pentru ca majoritatea avem masini mici,  pavajul montat corespunzator si de o calitate foarte buna  nu va  avea probleme cu greutatea.

Un aspect care nu trebuie deloc neglijat este faptul ca pavajul este un material eco-friendly, avand gauri in el apa de ploaie se poate scurge in pamant.

Semmelrock_Rettango04.jpg_1945636468

Semmelrock_Nardo_03.jpg_1945636468

Semmelrock_Bradstone_Zubehoer_Randleiste_Gartenwege.jpg_1945636468

Pavaje Semmelrock

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video


image
** Dragii noștri, fiecare cerere e importantă și vă răspundem în cel mai scurt timp. Cum Vindem-Ieftin.ro este un serviciu de vânzare consultativ și consultanții dedică timp fiecăruia dintre voi pentru a găsi produsele de care aveți nevoie la prețuri optime, timpul de răspuns este între 48 și 72 de ore. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, suntem recunoscători să fim alături de voi! Echipa Vindem-Ieftin.ro. ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.