TS20

Pași importanți înainte de construirea unei case!

Pași importanți înainte de construirea unei case!

Te-ai hotărât că este momentul ideal sa-ti construiești casa mult visată pentru tine și familia ta? Poate ai nevoie de un spațiu mult mai mare sau pur și simplu viața la apartament ți se pare foarte plictisitoare? Știm că această decizie îți oferă mult entuziasm, dar trebuie să rămâi cald pentru a putea organiza un plan cât mai bun! Ca să iei cele mai bune decizii cu privirea la planul casei trebuie să ții cont de anumite criterii esențiale!

1. Alegerea zonei

Această decizie este foarte importantă deoarece trebuie să ții cont de mai mulți factori, cum ar fi: apropierea de serviciu, de școală, acces rapid la mijloacele de transport. De asemenea să te gândești dacă zona va fi intravilană sau extravilană. Pentru cea din urmă trebuie să ai în vedere că deși oferă mai multe avantaje atât financiare cat si faptul ca poti scăpa de poluarea din oras trebuie să verifici câ pe lângă zona aleasă să nu fie unități industriale, ferme sau gropi de gunoi!

2. Membrii familiei

O familie numeroasă are nevoie de o casă pe măsură; așadar este important să construiești cât mai multe camere deoarece copiii cresc și au nevoie de spațiu lor, un living destul de încăpător deoarece este locul unde se adună toată familia și petrece cât mai mult timp, mai multe băi și o bucătărie în plan deschis. Dacă familia este mai restrânsă nu are rost să ridici o casă prea mare deoarece poate fi o investiție în zadar!

3. Modul de viata

Dacă ești genul căruia îi place să participe la cât mai multe activități cu familia și prietenii te poți gândi să faci o terasă, o gradină, o zonă de grătar, un loc de joacă pentru copii sau o piscină!

4. Stilul casei

Cel mai apreciat stil este cel Modern deoarece este unul simplu și elegant iar la capitolul materiale regăsim în special metal, sticla și oțel. Stilul Industrial reprezintă combinarea unor elemente de oțel cu lemn completate de pereți din cărămidă expusă.

Stilul Scandinav – printre caracteristicile acestei locuințe se numără ușile din sticlă, ferestrele înalte, care contribuie la efectul de lumină solară. Interiorul mizează pe contururi clare, materiale de construcții naturale, decor minimal, cu accent pe confort.

Speram că toate aceste sfaturi te vor ajuta să-ți construiesti casa mult dorită fără prea mult stres, cu mai multă încredere și un plan bine definit astfel încât să acoperi toate nevoile familiei tale!

Mult succes!

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found