Parchet laminat – alegerea ideala pentru casa ta!

Ce este parchetul laminat?

Termenul ‘laminat’ provine din latinescul ”lamina”, care inseamna strat. Tehnologia de productie a parchetului cu structura stratificata presupune combinarea lemnului, hartiei si a rasinei. La acestea se adauga stratul protector de suprafata, el protejeaza decorul, care se imprima fie pe hartie, fie direct pe placa de baza din HDF.

2012-09-21_160958_egger oak newport

De ce sa alegi parchetul lamina

  1. USOR DE INTRETINUT – Parchetul laminat se caracterizeaza prin aspectul de inalta calitate datorat usurintei cu care este intretinut. Curatarea lui se face cu o carpa umeda sau cu aspiratorul.
  2. CALITATE – Este protejat de tocurile inalte si rolele scaunelor de un strat robust de acoperire numit ”overlay”.
  3. RENTABILITATE – O gama variata de decoruri poate fi achizitionata la preturi rezonabile.
  4. USOR DE MONTAT SI DEMONTAT – Viata noastra de schimba zi de zi, asa si preferintele noastre pentru amenajarea locuintei. Parchetul se poate demonta usor si fara sa se uzeze se poate muta in alt camera.
  5. PUTERNIC – Parchetul trebuie sa suporte multe sarcini, dar trebuie sa arate si bine. Suprafata parchetului laminat este protejata de sarcini mari datorita stratului de uzura superior, ceea ce-l face rentabil pentru spatii comerciale.
  6. ANTIALERGIC – indiferent de substantele folosite pentru colorarea parchetului, acestea nu cauzeaza probleme persoanelor alergice.
  7. REZISTENTA LA UMEZEALA – Parchetul nu trebuie folosit numai in camere, acum datorita noii tehnologii se pot monta si in baie si bucatarie.
  8. ACTUAL – Parchetul laminat este mereu actual datorita multelor decoruri existente pe piata.
  9. IN TENDINTE – Acum, tehnicienii dupa multe studii pot face parchet laminat dupa imaginatia clientului. Arhitectii sunt primii care se bucura de aceste noutati.
  10. ECOLOGIC – Parchetul laminat este un produs pe baza de lemn pentru care se foloseste lemn industrial si rumegus.

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

image
** Dragii noștri, fiecare cerere e importantă și vă răspundem în cel mai scurt timp. Cum Vindem-Ieftin.ro este un serviciu de vânzare consultativ și consultanții dedică timp fiecăruia dintre voi pentru a găsi produsele de care aveți nevoie la prețuri optime, timpul de răspuns este între 48 și 72 de ore. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, suntem recunoscători să fim alături de voi! Echipa Vindem-Ieftin.ro. ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.