2012 09 21 160958 egger oak newport

Parchet laminat – alegerea ideala pentru casa ta!

Ce este parchetul laminat?

Termenul ‘laminat’ provine din latinescul ”lamina”, care inseamna strat. Tehnologia de productie a parchetului cu structura stratificata presupune combinarea lemnului, hartiei si a rasinei. La acestea se adauga stratul protector de suprafata, el protejeaza decorul, care se imprima fie pe hartie, fie direct pe placa de baza din HDF.

2012-09-21_160958_egger oak newport

De ce sa alegi parchetul lamina

  1. USOR DE INTRETINUT – Parchetul laminat se caracterizeaza prin aspectul de inalta calitate datorat usurintei cu care este intretinut. Curatarea lui se face cu o carpa umeda sau cu aspiratorul.
  2. CALITATE – Este protejat de tocurile inalte si rolele scaunelor de un strat robust de acoperire numit ”overlay”.
  3. RENTABILITATE – O gama variata de decoruri poate fi achizitionata la preturi rezonabile.
  4. USOR DE MONTAT SI DEMONTAT – Viata noastra de schimba zi de zi, asa si preferintele noastre pentru amenajarea locuintei. Parchetul se poate demonta usor si fara sa se uzeze se poate muta in alt camera.
  5. PUTERNIC – Parchetul trebuie sa suporte multe sarcini, dar trebuie sa arate si bine. Suprafata parchetului laminat este protejata de sarcini mari datorita stratului de uzura superior, ceea ce-l face rentabil pentru spatii comerciale.
  6. ANTIALERGIC – indiferent de substantele folosite pentru colorarea parchetului, acestea nu cauzeaza probleme persoanelor alergice.
  7. REZISTENTA LA UMEZEALA – Parchetul nu trebuie folosit numai in camere, acum datorita noii tehnologii se pot monta si in baie si bucatarie.
  8. ACTUAL – Parchetul laminat este mereu actual datorita multelor decoruri existente pe piata.
  9. IN TENDINTE – Acum, tehnicienii dupa multe studii pot face parchet laminat dupa imaginatia clientului. Arhitectii sunt primii care se bucura de aceste noutati.
  10. ECOLOGIC – Parchetul laminat este un produs pe baza de lemn pentru care se foloseste lemn industrial si rumegus.

Block "block-footer-articole" not found