realitatea

O noua Emisiune- Realitatea in Constructii

CUM A LUAT FIINȚĂ EMISIUNEA ,,REALITATEA ÎN CONSTRUCȚII’’?

Îți construiești casa sau intenționezi să o faci? Ai ajuns într-o etapă a construcției în care pur și simplu nu știi care sunt următorii pași? Ți-ai risipit TIMPUL, BANII și RĂBDAREA în căutarea constructorilor potriviți? Ești interesat de acest domeniu și vrei să cunoști cât mai multe informații despre construcții?

Iată că aceste întrebări pot reprezenta piedici pe care le întâmpini atunci când dorești să îți construiești propriul cămin. Chiar dacă ai experiență sau nu știi nimic despre acest domeniu, întotdeauna cunoașterea anumitor informații esențiale ne poate salva de impedimentele pe care le întâlnim în construcția unei case.

Există o expresie frumoasă care spune: ,, Dar din dar se face Rai ’’, iar atunci când îți pasă și îi respecți pe cei din jurul tău, dorești ca toate informațiile pe care le deții să le oferi și celorlalți, pentru a-i ajuta. Așa a luat ființă emisiunea ,, Realitatea în Construcții ’’.  

 

Cine a Lansat această Emisiune?

Această emisiune a fost gândită și creată de către Cosmin Răileanu , cel care în anul 2014 a creat brandul unic în România,Vindem-Ieftin.ro, platformă Online de consultanţă în vânzarea de materiale de construcţii.

Despre Ce este Vorba în Această Emisiune?   


Domeniul construcțiilor a devenit din ce în ce mai haotic, iar clienții care doresc să își construiasă o casă pot fi uneori victimele vânzătorilor. De ce? Pentru că aceasta este REALITATEA! Țoți îți vor BANII și foarte puțini sunt cei care doresc să te ajute!

De la cumpărarea unor materiale de construcție de calitate inferioară din depozite diferite cu prețuri ridicate, la alegerea unui meseriaș sau a unei firme de construcții după recomandări din partea familiei/rudelor și chiar la achiziționarea accesoriilor cu un preț foarte ridicat în comparație cu produsul în sine, toate acestea sunt obstacole mari care au un impact foarte important asupra finalizării construcției casei mult dorite.

Fie că este vorba de materiale, de firma de constructori sau chiar de anumite informații care îți vor fi de folos pe parcursul parcurgerii etapelor din planificarea proiectului tau, toate aceste minusuri în domeniul construcțiilor au fost gândite să fie oferite sub forma unor sfaturi sau recomandări, pe care Cosmin Răileanu le-a întâmpinat pe parcursul a 7 ani de experiență proprie, dar și a clienților acestuia.

Aceste recomandări și sfaturi vin în ajutorul celui care dorește să își construiască propria casă și întâmpină multe obstacole din diferite părți, dar și a celui care nu cunoaște acest domeniu, însă este interesat să îl exploreze.

Dacă ești interesat să descoperi cât mai multe informații despre construcții sau ești în punctul de a-ți construi casa și nu știi de unde să începi, fii cu click-ul pe NOI!

,, Realitatea în Construcții’’ este emisiunea care îți poate oferi detaliile de care ai nevoie!

Nu rata niciun episod și nu uita: calitatea informațiilor și nu cantitatea lor este esențială!

Accesează vindem-ieftin.ro