1 imag a7tv sp

O CASA DE SUCCES ONLINE – UN BUSINESS CU TOTUL LA SUPERLATIV

BUSINESS CU TOTUL LA SUPERLATIV

BUSINESS CU TOTUL LA SUPERLATIV

Spunem ,,CASA,,  pentru ca, fie privind pe marginea povestii, fie in interiorul acestei afaceri unde consultantii – angajati in companie intermediaza cu clientii ca la o masa in famile, punand la un loc idei, planuri si gasind variante de rezolvare,  Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro este o fereastra prin care se intalnesc oameni care construiesc avand la baza un vis.

 

WhatsApp Image 2021 07 21 at 11.10.24 577x400 1

 

 

Intr-o emisiune de succes a postului de televiziune A7 TV -Business La Superlativ,  in care moderatorii reusesc sa identifice anteprenori de actualitate cu idei inovative si diferite, ce reusesc in prezent sa progreseze in ciuda piedicilor din sistemul general de afaceri ingreunat de situatia economica cu care ne confruntam, descoperim reusita visului unui anteprenor care a inteles secretul reusitei  urcand treptele catre succes cu pasi hotarati si decisivi.

 

Ca raspuns la intrebarea moderatoarei – o profesionista in domeniu care atinge subiectele cheie :

,,- Cum arata profilul unui antreprenor dincolo de afaceri? ,, primim cu placuta surprindere, pentru cei ce nu-l  cunosc pe omul Cosmin Raileanu, o descriere simplista care ne contureaza ideea ca oamenii mici au vise mari si ca uneori cantitatea e importanta doar atunci cand masori ceea ce dai mai mult decat ceea ce primesti. Asta pentru ca, omul Cosmin Raileanu reuseste sa darame barierele societatii care desparte lumea oamenilor de afaceri de cea a oamenilor de rand.

 

4 a7tv imag sefu 764x400 1

 

Citam din spusele dansului: ,,Sunt un om simplu dar care a tintit sus. Un om care doreste sa demonstreze si sa incurajaze ideea ca totul este posibil atunci cand ,,partenerii,, de nadejde iti sunt increderea in tine,  umanitatea si perseverenta. ,,

 

Dincolo de digitalizarea in care se desfasoara afacerea sa fara stocuri, fara rafturi, se vede pasiunea pentru alergat de anduranta care se impleteste perfect cu latura activitatii afacerii sale si din care reiese incapatanarea, reusita si pasii hotarati in intampinarea obstacolelor si provocarilor de orice fel, atat cele care vin cu ritmul zilelor, cat si cele catre care se duce singur, atras fiind de: ,, nu voi sti ce, cum si pana unde decat daca nu voi incerca.,,

 

 173130531 10219976702039105 9135139290697466158 n 600x400 1

 

Implicat in proiecte sociale de voluntariat si dezvoltare a principiilor ecologice, distinge in jur nevoi de schimbare luand atitudine si incurajand si pe ceilalti sa o faca.

89552685 3056854317680926 1457813394634571776 n 533x400 1

Dar hai sa trecem la cum descrie anteprenorul Cosmin Raileanu inceputul si care este sageata spre care tinteste cu numele de Vindem-Ieftin.ro

Prin 2014, motivat fiind de timpul prea putin pe care il avea in constructia propriei sale case, descopera prin propriile perspective ca piata materialelor de constructii este o scena cu multi actori si ca dupa cortina stau adevaratele detalii.

Astfel ca decide sa demareze un concept unic in domeniul materialelor de constructii prin creare unei platforme online cu denumirea de Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro prin care reuseste sa satisfaca nevoile clientilor de a cumpara beneficiind de consultanta si suport pe tot parcursul procesului, incepand de la cererea de oferta de pret a clientului si pana la asigurarea ca marfa, a ajuns la destinatie.

 

 

5 a7tv imag cons 764x400 1

 

Aspectele pozitive care diferentiaza acest concept de restul comertului clasic, spune dansul, este un castig de informatie si timp pe care fiind ocupati nu reusim sa ni le acordam atunci cand construim. Un alt aspect esential si vazut ca punct forte in comertul online al materialelor de constructii de pe site-ul companiei Casa de Comenzi  Vindem-Ieftin-ro, structurat astfel incat totul este procesat in timp real si cu suport tehnic de o receptivitate complexa, este lipsa stocurilor fizice. Lucru care descrie procesul in sine ce are ca traseu comanda clientului catre consultantul care il preia spre producatorul care primeste, executa si livreaza comanda.

 

Platforma Companiei Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro, spune  anteprenorul cu certitudine, nu isi alege clientii, ci clIentii o aleg pentru faptul ca in formularul de pe site oricine isi poate lasa un necesar de materiale in vederea primirii ofertei de pret, asta insemnand nu doar persoane juridice care doresc cantitati mari ci si oameni de rand care construiesc.

 

De altfel, recenziile primite de catre clienti, prin simplitatea lor si total reale, fara regizare si alte modificari care sa promoveze, aduc mai aproape de viitorii clienti sau de prietenii din mediul online care urmaresc constant paginile companiei, o fata complet transparenta a comertului ales de ei.

 

3 a7tv imag rec 764x400 1

 

Fiecare client sau potential client primeste o oferta personalizata  in functiile de cantitatea necesara, localitatea unde va fi livrata marfa de la producator si celelalte criterii ale clientului  cum ar fi bugetul si calitatea pe care o doreste.

In linii mari, ca o descriere, ar fi si intitularea aleasa de domnul Cosmin Raileanu, cum ca:  Vindem-Ieftin pentru ca scurtam lantul.

 

Ca o sinteza anilor ce au trecut, 7 la numar tocmai impliniti in aceasta luna, aflam ca in fiecare an compania a crescut cu 50% dar surprinzator, anul pandemic si conjunctura sa a adus crestere in cifra de afaceri avand o evolutie de 75%  ceea ce a confirmat modificarile survenite pe plan mondial am putea spune, a faptului ca majoritatea a recurs la comfort si siguranta apropiindu-se mai mult de zone care sa le ofere libertatea si satisfacerea acesteia, construind case si zone de relaxare.

Tot ca o consecinta se pozitioneaza si cresterea preturilor generata de producatorii care au simtit aceasta alunecare in sfera constructiilor ca pe un avantaj de profita de latura nesigurantei cetatenilor si au marit preturile .

 

Preturile au crescut semnificativ pe piata materialelor de construcatii. Specialistii spun ca au fost forţaţi să transfere aceste creşteri în preţul final al produselor şi nu întrevad o scădere a preţurilor la materiile prime, dar despre cum va decurge lantul in viitor nu exista inca o idee clara.

 

 

Acest lucru nu il impeidica pe managerul general al companiei Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro sa duca la indeplinire propunerea de atinge la finalul anului 2021 o cifra de afaceri de 10. 000.000 euro.

 

2 at7tv iamag 2 prez 764x400 1

 

Pe ce se bazeaza? Pe aceleasi principii de a fi aproape de clienti prin consultantii dedicati care isi indeplinesc activitatile cu succes, pe oameni noi si de calitate care vor veni in firma fiindca exista inca disponibilitate in toate departamentele din companie si bineinteles pe transparenta cu care s-au obisnuit deja urmaritorii video-urilor cu continut informativ de calitate ce sunt realizate de insusi anteprenorul Cosmin Raileanu sub de numirea de ,,Realitatea in Constructii,, pentru a ajuta oamenii sa inteleaga aspectele ascunse de pe piata de materiale de constructii.

 

Cum se vede Compania Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro de la  carma omului care crede intr-un orizont care se poate atinge?  Se vede intr-o continua ascendenta atat materiala dar mai  ales ca si evolutie nationala, ducand numele orasului de unde s-a nascut visul catre o cunoastere si dorinta a celor ce doresc sa lucreze intr-o companiei cu reusite, satisfactii  si dezvoltare a comunitatii.

 

 

 

 

6 a7tv imag final 764x400 1

 

Ce  a inseamnat BUSINESS LA SUPERLATIV pentru anteprenorul Cosmin Raileanu ?

 

Spune el  :,,- Dovada ca sunt sunt aici, pe acest scaun, povestind tuturor despre reusita o face faptul ca  acum si mereu caramizile pe care le tot pun una peste alta sunt  MUNCA, EFORT SI PERSEVERENTA !,,

81101561 2895843730448653 8663125408864010240 n 303x400 1

 

 

Articol de : Diana Doina Dicianu

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found