Invitatie nZEB Vindem Ieftin 14 15 Iunie RomExpo

nZEB expo: revoluția construcțiilor sustenabile în România

Cum ar fi dacă am putea construi clădiri care nu doar că economisesc energie, dar contribuie și la un mediu mai sănătos? Aceasta este promisiunea nZEB (nearly Zero-Energy Building), iar nZEB Expo, desfășurat între 14 și 16 iunie la București, este locul unde aceste promisiuni devin realitate.

Inspirat de evenimentele europene de top și de energia vibrantă a festivalurilor din țară, nZEB Expo își propune să devină cel mai important punct de întâlnire pentru profesioniștii în construcții și pentru toți cei interesați de viitorul sustenabil al construcțiilor.

Ce este nZEB

nZEB (nearly Zero-Energy Building) reprezintă clădiri cu un consum de energie aproape zero. Aceste clădiri sunt proiectate pentru a fi extrem de eficiente energetic, utilizând surse regenerabile de energie. Importanța nZEB constă în reducerea semnificativă a emisiilor de carbon, contribuind astfel la combaterea schimbărilor climatice și la economisirea resurselor energetice.

Vindem-ieftin.ro la nZEB Expo

Vindem-ieftin.ro este încântat să participe la nZEB Expo, ce se va desfășura între 14 și 16 iunie la București. Acest târg reprezintă o oportunitate unică pentru noi de a prezenta soluțiile noastre inovatoare și durabile pentru construcțiile eficiente energetic. Ne propunem să arătăm cum produsele partenerilor noștri pot contribui la realizarea clădirilor nZEB și a caselor pasive, încurajând astfel un mod de construire mai sustenabil și mai prietenos cu mediul. Participarea noastră la nZEB Expo subliniază angajamentul Vindem-ieftin.ro față de viitorul construcțiilor ecologice în România.

Așadar, nu vom fi singuri acolo, ci vom avea alături parteneri remarcabili cu care colaboram de mulți ani.

Caretta

Este unul dintre cei mai importanți producători naționali de sisteme complete pentru acoperișuri din țiglă metalică. Cerințele pieței au direcționat activitatea firmei către distribuția acestor sisteme, iar evoluția constantă a impus necesitatea construirii unei hale de producție proprii. La nZEB Expo, Caretta va prezenta țigla metalică Bello, un produs apreciat pentru rezistența sa în condiții meteorologice extreme și pentru aspectul său elegant. Participarea Caretta la nZEB Expo este o ocazie ideală pentru a demonstra aceste calități și pentru a arăta publicului beneficiile unui acoperiș de calitate superioară.

Basil Interforest

Partener specializat în prelucrarea primară și secundară a lemnului. Echipa tânără și entuziastă a companiei a contribuit la diversificarea produselor, care includ cherestea, lambriu, dușumea, deck pentru piscină și terase, și multe altele. La nZEB Expo, Basil Interforest va expune deck-ul impregnat în autoclavă din pin și elementele de substructură decking.

Elementele de substructură decking din pin completează aceste produse, asigurând o fundație solidă și fiabilă pentru orice construcție exterioară. Basil Interforest se angajează să ofere produse de calitate care îmbină estetica cu funcționalitatea, contribuind la realizarea construcțiilor eficiente energetic.

Wetterbest

Wetterbest este un producător strategic de sisteme complete pentru acoperișuri metalice din România, adaptate oricărei cerințe de proiect, inclusiv arhitecturilor atipice din domeniul rezidențial, industrial sau al proiectelor de patrimoniu. La nZEB Expo, Wetterbest va expune țigla metalică Imperator, sageacul metalic perforat, lambriul metalic, șipcile de gard și tabla cutată W8.

Țigla metalică Imperator este proiectată pentru a oferi durabilitate și un aspect estetic deosebit. Sageacul metalic perforat și lambriul metalic completează oferta Wetterbest, oferind soluții complete pentru acoperișuri care răspund celor mai înalte standarde de calitate și eficiență energetică.

Swisspor

Prezent pe piața românească din 1998, Swisspor este unul dintre cei mai importanți furnizori de produse și sisteme de termoizolații, respectând standardele europene din domeniu. La nZEB Expo, Swisspor va prezenta soluții inovatoare de izolare care contribuie la eficiența energetică a clădirilor.

Produsele Swisspor sunt concepute pentru a optimiza consumul energetic al clădirilor, crescând confortul și reducând costurile. De-a lungul celor 25 de ani de prezență pe piața românească, Swisspor a investit constant în retehnologizări și extinderi, consolidându-și poziția de lider pe piața izolațiilor. Participarea la nZEB Expo este o oportunitate de a sărbători această aniversare și de a prezenta publicului soluțiile de izolare de înaltă calitate.

NeoWPC

Pproducător de lemn compozit, combină estetica lemnului natural cu durabilitatea și întreținerea redusă. Produsele lor sunt concepute pentru a rezista testului timpului, oferind o garanție extinsă pentru fiecare proiect de exterior. La nZEB Expo, NeoWPC va prezenta deck-ul pentru pardoseală, scândura pentru gard și stâlpul de susținere pentru gard WPC.

Deck-ul și scândura pentru gard WPC de la NeoWPC oferă soluții durabile și sustenabile pentru amenajările exterioare. Aceste produse sunt ecologice, rezistente la intemperii și necesită întreținere minimă, fiind ideale pentru cei care doresc o amenajare exterioară de lungă durată și prietenoasă cu mediul.

Alpitec

Oferă vată bazaltică în diverse densități și grosimi, precum și dibluri cu cui metalic și profile VSThermo pentru termoizolarea termopanelor și reducerea condensului. La nZEB Expo, Alpitec va expune vata bazaltică, demonstrând eficiența produselor lor în izolarea clădirilor.

Vata bazaltică de la Alpitec este recunoscută pentru proprietățile sale excelente de izolare termică și fonică, fiind ideală pentru construcțiile care urmăresc eficiența energetică. Produsele Alpitec contribuie la reducerea condensului și îmbunătățirea performanței energetice a clădirilor, oferind soluții durabile și eficiente pentru izolarea termică.

Eco Friend Sheep

Eco Friend Sheep aduce o soluție versatilă de izolare din lână de oaie, perfectă pentru îmbunătățirea eficienței energetice și menținerea confortului casei tale, indiferent de sezon. Fabricată din lână de oaie 100% naturală, soluția noastră revoluționară de izolație este obținută în mod sustenabil și regenerabil, contribuind astfel la un planetă mai verde.

La nZEB Expo, Eco Friend Sheep va prezenta izolația din lână de oaie, demonstrând cum această soluție ecologică poate îmbunătăți eficiența energetică și confortul locuințelor, contribuind în același timp la protejarea mediului.

Participă la tombola Vindem-ieftin.ro la nZEB Expo

Vino între 14-16 iunie la RomExpo și ai șansa de a câștiga un voucher de 2500 de euro pentru activarea unui depozit virtual! Depozitul virtual îți permite să vinzi materiale de construcții fără să ai nevoie de sediu, angajați sau logistică. Tot ce trebuie să faci este să vizitezi standul nostru și să te înscrii la tombola. Nu rata această oportunitate. Te așteptăm la standul Vindem-ieftin.ro!

Descoperă viitorul construcțiilor sustenabile alături de Vindem-ieftin.ro la nZEB Expo

Te invităm să participi la nZEB Expo între 14 și 16 iunie la RomExpo, București! Vizitează standul Vindem-ieftin.ro pentru a explora cele mai noi soluții și tehnologii pentru construcțiile eficiente energetic. Nu rata ocazia de a afla cum poți contribui la un viitor mai verde prin inovații și practici sustenabile. Intrarea este gratuită, așa că te așteptăm cu nerăbdare să faci parte din revoluția construcțiilor sustenabile! Obține biletul gratuit de intrare aici.

 ➡️Trimite lista acum

Construiește inteligent cu Depozitul Virtual.

Produse recomandate