TS18

Nu uita de garanție!

Nu uita de garanție!

Tu știi ce implică o garanție oferită la achiziționarea materialelor de construcții? Producătorii îți oferă o siguranță în caz că produsele vor suferi anumite modificări. Pentru a beneficia de despăgubiri trebuie întotdeauna să apelezi doar la producători de încredere de pe piață; ei îți oferă siguranța unor materiale de calitate și de asemenea un ghid de montare!

Când beneficiezi de Garanție?

Calitatea produselor și a serviciilor sunt cele mai importante criterii de selecție pe care clienții mizează atunci când cumpăra produse! Pentru a fi credibili pe piață, producătorii trebuie să ofere garanții iar acestea sunt date în funcție de model și de calitatea acestora! Despăgubirile se oferă doar atunci când produsele suferă modificări mai devreme de termenul menționat! În domeniul construcțiilor, ca în orice alt domeniu, garanția este oferiă doar în cazul în care respectați condițiile impuse de producător. Și o să-ți explic și de ce. Dacă stai să te gândești un moment în acest domeniu sunt multi factori care pot afecta eficiența produselelor.

Ce producători oferă garanții?

Un prim exemplu ar fi producătorii de țiglă metalică sau țiglă ceramică. Aceștia oferă garanție doar în cazul în care cumperi un sistem complet de acoperiș sau în funcție de modelul ales. Aceste decizii par un pic „deplasate” la prima vedere, dar pune-te pentru un minut în „pielea” producătorului. Tu ai oferi garanție cuiva care a cumpărat de la tine învelitoarea și a fost montată de un amator sau în condiții nefavorabile? Riscul de deteriorare a învelitoare crește și la fel crește și riscul de a ieși în pierdere.

De asemenea, sunt și producători ca cei care produc gard tip jaluzele, care oferă garanție de 30 de ani tehnic și 15 ani estetic. Acest tip de garanție se regăsește de cele mai multe ori la producătorii de mobilier. Acestea oferă garanție de 2 ani pentru persoanele fizice și 1 an pentru persoanele juridice. Aici apare problema deteriorării produsului, de exemplu în cazul persoanelor fizice mobilierul este utilizat doar de membrii familiei, dar în cazul unei persoane juridice acesta este utilizat de majoritatea angajaților.

În încheiere vă spun să întrebați sau să cautați cu atenție condițiile de acordare a garanției a unui produs indiferent care este acela și să încercați să le respectați pe cât posibil!

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found