viking3

N-ai toate ţiglele pe casă? Cumpără de la Divizia de Acoperişuri!

Un acoperiş bun nu se alege după ultima modă şi nici după cât de bine arată vizual. Pentru David un acoperiş bun este acela care nu permite înfiltrări de apă, indiferent de vreme şi anotimp. Un acoperiş bun trebuie să fie durabil, care să aibă o perioadă de viaţă de măcar o generaţie.

N-ai toate ţiglele pe casă! N-ai toate ţiglele pe casă!” îi spunea o voce, seară de seară.

Era un vis urât, care l-a urmărit multe nopţi la rând. Ceva trebuia să facă! Trebuia să acţioneze într-u mod ori altul! Urcase de câteva ori în podul casei, dar nu descoperise problema, pentru că nu zărise nici o gaură prin care apa să se poată înfiltra, iar ţiglele de pe acoperişul casei erau toate la locul lor.

E drept că nu arătau prea bine, multe erau corojite, probabil crăpate. Din această cauză, tavanul avea pete vizibile de umezeală, deşi tocmai terminase de zugrăvit. Într-adevăr, tiglele de pe acoperiş duceau în spate anii de glorie ai Comunismului. Casa veche pe care o cumpărase de mai bine de patru ani, a prins doar renovări interioare, nesemnificative, fără a ţine cont şi de schimbarea sau măcar repararea acoperişului, element esenţial de altfel, care stă la baza bunăstării întregii locuinţe.

Ziua X sau … Universul nu doarme!

Era o dimineaţă frumoasă de vară, iar David, cu ceaşca de cafea în mână, stătea în mijlocul curţii, privindu-şi casa, încercând să descopere pe unde intră apa. Avea în plan să schimbe acoperişul, însă banii nu-l dădeau afară din casă, iar produsele pe care le văzuse prin magazine erau scumpe.

Îşi dorea pentru acoperis tabla Viking Pruszynskidar pe ăsta n-a reuşit să-l găsească în magazine ori depozite.

Pierdut în gândurile lui, aude un strigăt de la poartă…

 – Ce faci vecine? O fi pescăruş sau “ozeneu”? La ce dracu’ te uiţi aşa, ca găina în conductă? Zici că n-ai avea toate ţiglele pe casă! îi spune, rânjind, nenea Ioan.

 – Oh, lasă-mă-n amarul meu! Mă tot uit la acoperiş. Cumva trebuie să-l rezolv, că-mi plouă-n casă.

 

 – Păi vezi? … Dacă nu întrebi! Că doar un gard ne desparte! Gând la gând cu bucurie… Eu tocmai ce mi-am terminat casa, doar ştii asta! Hai că te rezolvă vecinul! Te trimit în online la Divizia de Acoperişuri de la Vindem-ieftin.ro. Ei acoperă orice, oricând, oriunde! Divizia de Acoperişuri adună la un loc toţi producătorii de ţiglă ceramică, ţiglă metalică, şindrilă bituminoasă etcetera, astfel încât căutarea şi cumpărarea este simplificată. Ai telefonul la tine?

– Da… răspunde David, încă aflat cu capul în nori.

 – Scrie… dublu ve, dublu ve, dublu ve punct divizia de acoperişuri punct ro. Găseşti acolo tot ce ai nevoie. Ba mai mult, la ce necaz văd că ai, cu ei poţi economisi o mie de lei pentru un acoperiş. Rămân bani şi să-mi dai mie împrumut şi să mergi la pescuit.

 – Dară, că mie de pescuit îmi arde acum… Eventual să mă înveţi cum să pescuiesc un peştisor de aur, care să-mi dea un acoperiş ieftin şi bun…!

Şi cum încercarea moarte n-are, David intră pe site-ul indicat de nenea Ioan, mişcând ecranul când sus, când jos, fugindu-i ochii pe materiale ca la prunci pe acadele. Găsise o gamă largă de acoperişuri, de la cei mai buni producători: tabla Lindab, tigla metalica Bilka, tigla metalica Wetterbest şi chiar tigla metalica Viking PruszynskiNedumerit îi spune vecinului:

 – Dapoi ceva nu puşcă aici, văd că n-au preţuri pe site…

 – N-au dară. Prea bine că n-au! Că  altfel toţi “pricepuţii” îşi dau cu părerea şi oamenii ăştia numa’ de asta nu au timp! Ştii de ce? Pentru că fiecare client primeşte o ofertă personalizată în funcţie de necesarul dorit. Ai acolo o listă cu operatori. Alege-ţi unul şi intră-n contact cu el. Vei primi oferta cu cel mai bun preţ şi toate detaliile de care ai nevoie, asta după ce vei trimite necesarul de material şi schiţa pentru acoperiş. Vezi că ai pe site şi recenzii video: Garanţia faptului că marfa comandată online îţi va fi livrată în cele ma bune condiţii. O să dai şi de filmarea mea pe acolo, chiar ieri am încărcat-o la ei pe site, şi-am primit şi o sută de lei pentru asta.

 – Nea Ioane, dar la ce produse de calitate au aici, sigur şi preţurile-s pe măsură.

 – Ie, ie! Văd că tu încă trăieşti cu impresia că tot ce e bun e scump. No, iaca oamenii aceştia îţi dovedesc contrariul, punându-ţi la dispoziţie produse ieftine, dar de bună calitate, tocmai pentru că au un adaos foarte mic. Şi ştiu că te întrebi cum e posibil în ţărişoara asta şi în 2018, aşa-i? Bagă de seamă! Aceşti oameni au alt stil de a face afaceri! Că deaia-s afaceri online! Ei sar peste etape ce implică cheltuieli de manipulare, depozitare şi transport, şi-aşa, după ce ai bătut balma cu ei şi ţi-ai plătit produsele, acestea îţi sunt livrate direct de la producător. Practic, cei de la vindem-ieftin.ro nu au stoc. Aa… şi vezi că ai şi transportul gratuit până acasă, asta oriunde în ţară.  Numa’ să fii acasă să le deschizi poarta! Dacă nu vrei să mai ai bătăi de cap în căutarea meşterilor, Divizia de Acoperişuri îţi poate pune la dispoziţie şi o echipă de profesionişti pentru montare. No, de aici te descurci singur, da!? Ţuică ai… Mâncare faci… Şi orice problemă întâmpini, iei telefonul şi suni, că nu există sub soare consultanţi mai pricepuţi… Ce mai tura-vura? Sunt profesionişti!

 – Vecine, rămân dator!

 – No, fii serios! Nu deaia-s buni vecinii? După ce-ţi vine comanda şi te vezi cu acoperiş nou pe casă, dai o ţuică, da? Ş’om vedea noi dacă o fost pescăruş sau ozeneu. Zise nea Ioan cu zâmbetul lui larg şi tâmp.

La vreo două săptămâni distanţă, David era din nou în curte, de această dată, privind cu mândrie spre locuinţă. Nimic nu se poate compara cu un vis devenit realitate, o imagine pe care aştepţi să o vezi după atâţia ani. Acoperişul casei, stătea semeţ cu faţa spre cer, parcă trăgând cu ochiul spre proprietar…

David, îşi şopteşte mulţumit:

 – În sfârşit am toate ţiglele pe casă!

P.S: povestea lui David e una imaginară, însă Divizia de Acoperişuri şi Vindem-ieftin.ro sunt cât se poate de reali, prezenţi pe piaţa din România şi abia aşteaptă să vă servească, acoperind orice, oricând, oriunde!

Va invitam sa cititi mai multe articole interesante saptamanal aici

Block "block-footer-articole" not found