Modele gresie si faianta – Noutati!

Designerii de interior urmeaza ultimele tendinte cand e vorba de alegerea placilor ceramice pentru bai, bucatarii, pardoseli interioare si exterioare. Ceramica este cel mai uzual si practic material de finisaj utilizat in amenajarea si decorarea spatiilor.

Producatorii de gresie si faianta vin in fiecare an cu noutati, cu ceva in plus, cu o noua tehnologie, astfel incat clientii sa fie multumiti de noile colectii.

Designerii urmeaza tendintele si isi adapteaza propunerile de amenajare in functie de spatiul disponibil,de gusturile proprietarilor, locatia unde se afla imobilul si nu in ultimul rand de bugetul acestora. Exista enorm de multe idei de decorare, stilul fiind dictat de priceperea designerului si de pretul materialelor. Tonul este dat de cromatica aleasa, de modele si formate.

Ce este nou anul acesta? Se merge foarte mult pe natural, materialele vintage fiind la mare cautare, mozaicul revine in noile tendinte, culorile naturale si casice sunt inca foarte in voga.

Gresia care imita parchetul este un must have in anul 2015. Gresia eeste foarte avantajoasa deoarece ofera frumusetea si naturaletea parchetului si in acelasi timp duritatea oferita de ceramica. Nu se va alatura insa o pardoseala din parchet ceramic cu una din lemn natural, doarece se vor concura ca materiale. Acest tip de pardoseala este potrivit oricaror incaperi insa majoritatea aleg pentru living sau spatiile open space.

Baile viu colorate au multa personalitate si confera spatiului un aer optimist. Colectiile dedicate acestui spatiu abunda de culoare, forme si texturi. Au revenit in forta formele geometrice, placile de mozaic, placile texturate, decorurile artistice maxi fiind ultima noutate.

Vindem-ieftin.ro vine cu noua colectie de la Paradyz Kwadro. Noile colectii pentru baie si bucatarie sunt reprezentate prin culoare, naturalete, texturi si forme diferite. Gresia si faianta de la Paradyz Kwadro este reprezentata prin trei cuvinte: culoare, armonie, naturalete.

Mai multe modele le gasiti aici.

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

image
** Dragii noștri, fiecare cerere e importantă și vă răspundem în cel mai scurt timp. Cum Vindem-Ieftin.ro este un serviciu de vânzare consultativ și consultanții dedică timp fiecăruia dintre voi pentru a găsi produsele de care aveți nevoie la prețuri optime, timpul de răspuns este între 48 și 72 de ore. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, suntem recunoscători să fim alături de voi! Echipa Vindem-Ieftin.ro. ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.