firletka 2

Modele gresie si faianta – Noutati!

Designerii de interior urmeaza ultimele tendinte cand e vorba de alegerea placilor ceramice pentru bai, bucatarii, pardoseli interioare si exterioare. Ceramica este cel mai uzual si practic material de finisaj utilizat in amenajarea si decorarea spatiilor.

Producatorii de gresie si faianta vin in fiecare an cu noutati, cu ceva in plus, cu o noua tehnologie, astfel incat clientii sa fie multumiti de noile colectii.

Designerii urmeaza tendintele si isi adapteaza propunerile de amenajare in functie de spatiul disponibil,de gusturile proprietarilor, locatia unde se afla imobilul si nu in ultimul rand de bugetul acestora. Exista enorm de multe idei de decorare, stilul fiind dictat de priceperea designerului si de pretul materialelor. Tonul este dat de cromatica aleasa, de modele si formate.

Ce este nou anul acesta? Se merge foarte mult pe natural, materialele vintage fiind la mare cautare, mozaicul revine in noile tendinte, culorile naturale si casice sunt inca foarte in voga.

Gresia care imita parchetul este un must have in anul 2015. Gresia eeste foarte avantajoasa deoarece ofera frumusetea si naturaletea parchetului si in acelasi timp duritatea oferita de ceramica. Nu se va alatura insa o pardoseala din parchet ceramic cu una din lemn natural, doarece se vor concura ca materiale. Acest tip de pardoseala este potrivit oricaror incaperi insa majoritatea aleg pentru living sau spatiile open space.

Baile viu colorate au multa personalitate si confera spatiului un aer optimist. Colectiile dedicate acestui spatiu abunda de culoare, forme si texturi. Au revenit in forta formele geometrice, placile de mozaic, placile texturate, decorurile artistice maxi fiind ultima noutate.

Vindem-ieftin.ro vine cu noua colectie de la Paradyz Kwadro. Noile colectii pentru baie si bucatarie sunt reprezentate prin culoare, naturalete, texturi si forme diferite. Gresia si faianta de la Paradyz Kwadro este reprezentata prin trei cuvinte: culoare, armonie, naturalete.

Mai multe modele le gasiti aici.

Block "block-footer-articole" not found