TS25

Mai ieftin la fabrică?

Mai ieftin la fabrică?

Cum afli prețul cel mai mic la care poți ajunge?

Există pe piața materialelor de construcții o preconcepție creată de oameni, conform căreia oricine poate obține cel mai mic preț mergând direct la fabrică. Este o inducere în eroare dacă decizia nu este precedată de o informare corectă. 

Cercetează, consultă și apoi decide dacă părerea celorlalți este cea potrivită ție! Este foarte important să cunoaștem ca fabrica oferă CEL MAI MIC PREȚ, dar nu cumpărătorului de rând, ci partenerilor pe termen lung. Din acest motiv e important să înțelegem că pe piața de comercializare a materialelor de construcții, de cele mai multe ori REVÂNZATORUL are acestă facilitate de a obține cel mai bun preț tocmai pentru că există între cei doi pioni – Producător și Reseller, un sistem de colaborare bazat pe beneficii comune în funcție de cantitate și termeni stabiliți de comun acord.

Un preț IDEAL nu există

Totul este determinat de informare în prealabil, analiză și decizie individuală. Secretul? Cere oferte din mai multe părți, compară și apoi alege ținând cont de toate aspectele care pot influența costul final. Nu uita să iei în calcul TRANSPORTUL, GARANȚIA, CALITATEA și toate beneficiile înainte de a privi strict prețul care te atrage! Poți conta pe noi pentru a-ți fi alături cu sfaturile de care ai nevoie și materiale de calitate la prețuri foarte bune!

Mult succes!

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found