Lac hidroizolant – solutia perfecta impotriva umezelii

lac hidroizolant vindem ieftin materiale de construciti hidroizolatie lacuri hidroizolante u623qr7fdqed23f86wf2-min

Lac hidroizolant – solutia perfecta impotriva umezelii

Poti sa folosesti un lac hidroizolant pentru oprirea infiltrarii apei in tencuiala din ciment, dar si a celor decorative. Datorita compusilor sai, acesta confera suprafetei o pelicula speciala, iar murdaria nu se depune.

Acesta se aplica foarte usor, timpul de uscare este rapid, rezista la ciclul de inghet-dezghet, este transparent, hidroizoleaza bine si are o garantie de 10 ani.
Pe www.vindem-ieftin.ro lacul decorativ face parte din materialele de constructii necesare nevoilor dumneavoastra. Avem o gama variata pentru acest produs, direct de la producator.
In functie de nevolie si preferintele tale, un consultat de vanzari iti poate oferi acest produs la cel mai bun pret de pe piata. 
Noi iti recomandam acest produs, atat pentru conditionarea unor tencuieli inestetice, repararea peretilor, dar si in scop decorativ.
Care sunt beneficiile lacului hidroizolant?
 • Protejeaza tencuiala si pardoseala in timp 
 • Aplicabilitate usoara 
 • Izoleaza eficient 
 • Durabilitate
 • Eficienta
 • Timp de uscare redus
 • Curatare usoara
 • Garantat 10 ani 
Cand se recomanda lacul hidroizolant?
 • Lacul hidroizolant se poate folosi atat in interiorul, cat si la exteriorul locuintei dumneavoastra ca protectie impotriva apei, dar si pentru imbunatatirea estetica.
 • Suprafete sintetice –  pentru vopsirea tencuielior decorative structurate si texturate, sau a altor materiale sintetice
 • Suprafete minerale – vopsirea tencuielilor cimentice,  dar si pentru pardoseli cimentice ca strat intermediar pentru hidroizolarea acestora in vederea montarii de parchet
 •  Suprafetele lemnoase-  nu este atat de recomandata folosirea acestui tip de lac hidroizolant, dar pentru celelalte suprafete folosirea acestuia aduce chiar un beneficiu. 

Pentru o protectie cat mai buna a casei tale, noi cei de la vindem-ieftin.ro iti recomandam utilizarea lacului hidroizolant!

 

Va invitam sa cititi mai multe articole interesante saptamanal aici

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

image
** Dragii noștri, fiecare cerere e importantă și vă răspundem în cel mai scurt timp. Cum Vindem-Ieftin.ro este un serviciu de vânzare consultativ și consultanții dedică timp fiecăruia dintre voi pentru a găsi produsele de care aveți nevoie la prețuri optime, timpul de răspuns este între 48 și 72 de ore. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, suntem recunoscători să fim alături de voi! Echipa Vindem-Ieftin.ro. ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.