gratar 1

Grătarul din ceramică – next level la gătitul în aer liber!

Grătarul din ceramică – next level la gătitul în aer liber!

„Câte bordeie, atâtea obiceie”, spune o veche vorbă românească. Dacă ar fi să adaptăm această vorbă topicului nostru de astăzi, aceasta ar suna cam așa: „câte case, tot cam atâtea grătare”, iar asta nu ține neapărat de faptul că românii sunt un popor gurmand.

 

Grătarul din ceramică – avantaje

Este important de știut că ceramica este un material care se încălzește rapid și degajă extrem de multă căldură, iar acest lucru permite prepararea unor cantițăți mari de mâncare. Pereții au o grosime de minimum 6 cm, iar în acest fel nu veți irosi niciun pic de căldură. Uitați de grijile referitoare la locul amplasării grătarului în curtea dumneavoastră.

Un astfel de grătar este încastrat pe o structură din fier forjat, ceea ce permite amplasarea sa pe orice tip de suprafață. În plus, grătarul din ceramică poate fi folosit indiferent de anotimp și de vreme.

 

Designul este versatil și se poate integra lejer în orice curte, indiferent de stilul în care a fost amenajată. Grătarul este dotat cu mânere metalice care permite transportul dintr-un loc în altul. Ei bine, un grătar din ceramică cântărește în medie cam 120 – 130 kg.

 

225879412 186313093533436 9101963548515523133 n 1 707x400 1

 

 

 

Ce poți să prepari la un grătar din ceramică?

 

Imaginația românilor este nelimitată când vorbim despre mâncare sau combinații gastronomice. Poftele culinare sunt pe cale să devină realitate, iar accesoriile grătarului vor fi „aliații tă” în această misiune gastronomică:

 

  • inel metalic pentru suport ceaun/oală;
  • suport grătar pe 2 nivele;
  • 6 frigărui din inox;
  • suport proțap tip rotisor;
  • suport pentru pui și „christmas tree”;
  • husă de protecție pentru depozitare.

gratar 2 1 4 400x400 1 gratar 3 1 2

 

Grătarul – un moft sau un accesoriu nelipsit din orice curte?

Grătarele din ceramică sunt cele mai noi produse din portofoliul nostru. Alături de Grătarul din ceramică Tandoor No 1 „Japonia”, poți aduce un strop din cultura japoneză chiar la tine în grădină. Fii convins că noul tău grătar va întoarce toate privirile oaspeților. /produs/gratar-ceramica-tandoor-no-1-japonia-45-litri/

 

Știm că ți-am atras atenția. Un singur click te mai desparte de noul tău aliat. Accesează www.vindem-ieftin.ro, intră în legătură cu unul dintre consultanții noștri și în cel mai scurt timp grătarul din ceramică ajunge la tine în curte la un preț… (cera)mic.

 

 

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found