TS6 1

Ferestrele reprezintă poarta deschisă către pierderile termice și infracțiuni

Ferestrele reprezintă poarta deschisă către pierderile termice și infracțiuni

Trecem printr-o perioadă incertă și mai mult ca niciodată este nevoie să ne asigurăm siguranța și confortul în cadrul locuinței noastre sau în spațiile unde ne desfășuram activitatea.

Știai că 41% din pierderile de căldură se efectuează prin ferestre și uși? Dorința fiecărui proprietar este de a reduce pe cât de mult posibil aceste pierderi, prin aplicarea izolațiilor; însă un rol foarte important îl are tâmplăria.

Sticla și feroneria antiefracție sunt elemente cheie împotriva hoților

O tâmplărie de calitate și o izolație corespunzătoare vor contribui la reducerea cheltuielilor atât în sezonul rece, cât și în sezonul cald. Pe lângă confortul termic, o tâmplărie cu sticlă și feronerie antiefracție va ține departe musafirii nepoftiți. Nu uita că siguranța ta și a familiei tale este primordială!

Nu merge la ghici atunci când alegi tâmplăria, informeaza-te! 

Din cauza lipsei de timp, tindem să alegem un produs oarecare pentru a rezolva problema. Însă, este ca și cum am alege un produs cu ochii închiși și ne așteptăm că rezultatele să fie de nota 10. Greșit! Ne trăim viața contra cronometru și nu mai oferim atenție lucrurilor cu adevărat importante. Tâmplăria este unul din elementele foarte importante ale casei tale, de aceea merită o atenție specială. Nu ai timp să cauți oferte de preț și informații corecte? Discută cu specialiști în domeniu, compară, analizează și cumpără ce este mai potrivit pentru locuința ta.

Costuri în plus și un efort foarte mare deoarece se vor degrada finisajele interioare și exterioare. La sfârșit când vei face un simplu calcul vei observa că ai ieșit în pierdere. Recomadarea mea este să alegi o tâmplărie de calitate de la început, astfel vei câștiga timp și nu vei pierde bani.

Sfat: Verifică întotdeauna coeficientul de tranfer termic!

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

 

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found