Ioana Andra

Faceți cunoștință cu Marina, asistenta virtuală, care va fi alături de clienți încă din prima secundă

Pe parcursul a 9 ani de activitate, Vindem-ieftin.ro și-a obișnuit clienții cu cele mai bune servicii de vânzări și consultanță, astfel încât peste 75 000 de clienți au ales să scutească timp și bani cumpărând de la noi. De-a lungul anilor de activitate am observat care sunt nevoile și cerințele tuturor celor care apelează la noi și venim constant răspunsuri și soluții optime. Pentru că toată activitatea noastră este despre nou, despre a inova, astăzi, Vindem-ieftin.ro anunță cu entuziasm lansarea asistentei virtuale, Marina.

Experiență personalizată și completă pe site

Marina va fi permanent alături de orice client sau potențial client care accesează site-ul nostru. Rolul asistentei este acela de a oferi o experiență rapidă și eficientă celor interesați de achiziția materialelor de construcții și de a oferi ghidaj în găsirea informațiilor necesare.

Clienții pot lăsa întrebări, iar Marina răspunde instantaneu la întrebări și neclarități. Meniul este variat și acoperă toate subiectele de interes ale celor care sunt interesați să construiască sau să renoveze. Cu alte cuvinte, un client economisește timp cu ajutorul asistentei virtuale atunci când dorește să caute o informație despre procesul de achiziție, prețuri și multe alte subiecte de interes.

Este important de menționat că procesul de vânzare-cumpărare este consultativ și se realizează telefonic cu un specialist în construcții (Depozit Virtual). Așadar, nu puteți cumpăra materiale de construcții de la/ prin Marina, însă vă poate afișa formularul de comandă oricând aveți nevoie.

1 1 2

Disponibilitate 24/7 și timp zero de așteptare

Disponibilitatea și răspunsurile instantanee la o mare varietate de întrebări sunt principalele avantajele de care se vor bucura clienții și vizitatorii site-ului nostru. Practic, vor avea pe cineva tot timpul care să le răspundă la întrebări și neclarități

Sunt momente în care potențialii clienți au nevoie de ajutor cât mai rapid înainte de a fi preluați de un specialist în construcții (Depozit Virtual)pentru a găsi anumite informații, fie din lipsa de timp, răbdare sau prietenie cu tehnologia. Aici intervine cu succes asistentul virtual care îi ghidează, răspunde la întrebări și face recomandări.

Cea mai puternică revoluție din ultimii 100 de ani

Vindem-ieftin.ro este expresia celei mai puternice revoluții în domeniul comerțului cu materiale de construcții din ultimii 100 de ani, elimină costurile mari de logistică, stocare, manipulare multiplă și face direct legătura dintre fabrică și clientul final, fără ca produsele să mai treacă prin depozitele unui magazin de bricolaj. Compania  a atras peste 300 de furnizori prompți și excepționali și peste 75 000 de clienți în România și Europa. 

Suntem primul market network din domeniul materialelor de construcții și singura companie din România care vinde beton la cifă cu o rețea națională de peste 100 stații. Oferă toată gama de materiale de construcții: de la materiale pentru structură și fundație, învelitori și sisteme complete pentru acoperiș, termoizolații până la materiale pentru finisajele interioare și exterioare, pentru construcții civile și industriale. Cumperi totul dintr-un singur loc, de la prima cărămidă și până la ultimul bec. Consultanța este mereu gratuită pentru toți clienții, indiferent dacă vor cumpăra sau nu de la noi.