TS37

Etape de planificare a construcției. Le-ai stabilit deja?

Etape de planificare a construcției.  Le-ai stabilit deja?

Vor exista tot timpul pe parcursul derulării proiectului la care ai început lucruri imprevizibile, insă acest lucru il poți gestiona foarte bine respectând pașii pe care i-ai stabilit la început.

Vor apărea schimbări 

Foarte probabil, o mărire de preț sau lipsa de stoc a unuia dintre produsele la care te-ai gândit te-ar putea scoate din ritmul planificărilor.

Dar cine decide ?

Fii atent la cât de usor te lași purtat de sfaturile celui care te ajută în derularea proiectului pentru ca orice decizie trebuie sa îți aparțină și nu e benefic să te lași influențat de sfaturi care luate la impuls sub presiunea timpului, te vor abate de la plan.

Planifică – evaluează – decide!

Nu pierde timp, energie și bani. Negestionate cu echilibru și planificare constructivă, toate acestea vor influența proiectul final.

Concluzie!

Acea suma de bani pe care o pierzi, acționând la impulsul de moment fără a evalua toate variantele de preț, ar putea fi suma care ți-ar putea aduce un plus peste proiectul tău.

Mult succes!

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found