E sigur sa cumperi online materiale de constructii?

cum cumpar cumparaturi-online-1024x1024

Piata de e-commerce si blogging au avut in ultimii ani o crestere spectaculoasa. Dovada stau multitudinea de magazine si blogguri aparute in absolut toate domeniile (marketing, materiale de constructii, fashion, catering etc.).

Exista mult scepticism cu privire la cumparaturile online, insa motivele nu sunt atat de bine intemeiate. Frica de a nu primi marfa comandata, sau ca produsele nu sunt conforme cu specificatiile tehnice si cu pozele de pe desktop ( frici pe care le intelegem si pe care incercam sa le demontam prin transparenta cu care colaboram cu clientii nostri), toate acestea pot fi date uitarii daca alegeti cu grija partenerul de colaborare.

Este extrem de avantajos sa cumparati materiale de constructii online de pe portalul nostru vindem-ieftin.ro, deoarece preturile produselor sunt mult mai mici decat daca le-ati achizitiona direct din magazin si hipermarketurile DIY de profil. De ce se intampla acest lucru? Livrand direct de la producator, fara a avea stocuri (acestea ar implica costuri de manipulare si de depozitare), putem negocia cele mai bune oferte pentru dumneavoastra, livrarea facandu-se in cel mai scurt timp GRATUIT oriunde in tara.

De ce ati alege sa cumparati materiale de constructii online?

– puteti sa obtineti foarte rapid date, detalii, preturi, informatii despre produsele dorite;

– puteti identifica cea mai buna oferta de pe piata;

– puteti cere livrarea acasa sau la birou, santier, in functie de nevoi;

– evitati aglomeratia din magazine;

– economisiti timp si bani;

– este comod, simplu si rapid, puteti cumpara orice pe indelete din fata calculatorului;

– atunci cand faceti cumparaturile online, activitatea in sine devine mai organizata si relaxata;

– nu va grabeste nimeni la casa, nu stati ore interminabile pentru a cere o informatie;

– evitati privirile plictisite ale agentului de vanzari si raspunsurile monosilabice;

– puteti sa alegeti produsele in functie de categorii, specificatii tehnice, pret; (astfel castigati enorm de mult timp pe care altfel l-ati pierde vizitand magazine);

Este sigur? Intrebare care sta pe buzele multora din clientii nostri. Da, este sigur pentru ca exista transparenta in absolut toate demersurile pe care le facem. Tinem contact permanent cu clientii nostri de la achizitionare pana la livrarea produselor.

Dorim sa fim parteneri de incredere pentru clientii nostri, de aceea oferim solutii complete pentru cerintele si nevoile lor la preturi accesibile. Contactati-ne si va veti convinge de calitatea serviciilor noastre!

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

image
image
** ⚠️ Atentie! Datorita volumului mare de comenzi in perioada COVID 19, consultantii si furnizorii nostri sunt foarte solicitati! Cererea de oferta va fi preluata in ordinea in care a intrat in sistem, iar din acest motiv pot exista timpi mai mari de procesare a ofertelor/ comenzilor. Va multumim pentru intelegere! Cu drag Echipa Vindem-Ieftin.ro! ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.