cos 4

Din ce motiv iti poate lua foc casa?

Coșul De Fum Oferă Siguranța Locuinței

 

,, După incendiul prin care sora mea a trecut, mi-am schimbat total viziunea despre viață și am pus accent pe lucrurile care ar trebui să fie pe primul plan în viața mea și anume GRIJA pentru cei dragi inimii mele!’’.

Așa începea un articol pe care îl citeam într-o pauză la serviciu. Chiar m-a incitat sa îl citesc, ducându-mă cu gândul la sora mea cu care nu am mai vorbit de luni bune, iar de văzut nici atât!

Peste câteva zile primesc un telefon. La capătul celălalt al firului un domn care mă anunță despre un incendiu, multă gălăgie, agitație. Nu am auzit decât atât: sora mea, casa arde,coșul de fum. Am fugit într-un suflet spre casa ei.

Untitled 1 764x400 1

Tu Știi Ce Este Un Coș de Fum?

Coșul de fum sau hornul este un sistem de evacuare a gazelor arse produse în urma procedeului de ardere.

Ce Condiții Trebuie Să Îndeplinească Un Sistem de Coș de Fum?

Evacuarea gazelor arse trebuie să fie eficientă, iar durabilitatea coșului de fum trebuie să fie una mare, fiind nevoie ca sistemul de coș de fum să respecte următoarele condiții esențiale :

 • rezistenţă la temperaturi ridicate şi la şocuri termice;
 • etanşeitate la umiditate şi la gazele de ardere;
 • rezistenţă la condensul acid;
 • rezistență și stabilitate mecanică;

 

Improvizezi?  Știi La Ce Riscuri Te Expui?

cos 3 764x400 1

Nu improviza atunci când este vorba de calitate și de viața ta și a celor din jur! Coșul de fum trebuie verificat și curățat de două ori pe an (înaintea începerii sezonului de încălzire și la jumătatea acestuia).

Uneori coșurile de fum performante dimensionate corect pot să nu funcționeze în parametrii specificați de producător și pot crea anumite probleme legate de siguranța sau sănătatea locuitorilor unei case.

O circulație necorespunzătoare a gazelor conduce către depuneri de funingine/gudron  pe pereții interiori ai coșului de fum. Depunerile se pot autoaprinde, temperaturile dezvoltate fiind de aproximativ 1000°C.  Sistemul de evacuare al gazelor arse trebuie să facă față acestor temperaturi, fără a crăpa sau a transmite temperaturi mari care pot ajunge la materialele combustibile, ajungându-se astfel la incendii.

Odată cu incidentul cu sora mea mă gândeam cu groază că mi s-ar putea întâmpla și mie aceeași situație, mai ales că uneori simțeam miros de gaze în casă, așa că mi-am schimbat sistemul de coș de fum, achiziționându-l online de pe vindem-ieftin.ro.  

Nu știam că pot beneficia de consutanță gratuită oferită de oameni profesioniști, ceea ce pentru mine a reprezentat un bonus (lucrez foarte mult la birou, iar timpul liber este limitat și prețios pentru mine)! Iar oferta lor a fost foarte diversificată! Las aici linkul https://vindem ieftin.ro/?s=sistem+cos+de+fum&post_type=product , poate ești și tu în căutarea unui sistem de coș de fum performant și la prețuri accesibile!

Eu mi-am ales Sistemul de Coș de Fum EcoHorn 6m 200mm 90°care include toate elementele necesare unui coș de fum profesional!  Îl poți găsi aici, împreună cu toate caracteristicile și specificațiile care te pot ajuta să te hotărăști dacă acesta este ideal pentru casa ta: /produs/sistem-cos-de-fum-ecohorn-6m-200mm-90/ .

cos 764x400 1

Beneficiile unui Sistem de CoȘ de Fum EcoHorn 6m ?

 • Este compatibil cu toate tipurile de combustibil;
 • Sistem în trei straturi;
 • Tiraj natural ;
 • Diametru tubulaturi 160 mm; 180 mm; 200 mm ;
 • Tubulatura interioară rezistă la temperatura maximă de evacuare 600 °C;
 • Rezistent la condensul acid, la autoaprindere, tuburile de samota rezistând la o temperatură de până la 1200 °C timp de 30 minute ;
 • Sistem de auto-aerisire a hornului;
 • Cea mai mică greutate per metru liniar: 102 kg/ml;
 • Disponibil în variantele cu racord de fum de 45° sau 90 °.

Coșul de fum oferă randamentul maxim al sursei de căldură, șemineu, centrală, asigurând aerul necesar combustiei și conducând gazele de evacuare la o înălțime de siguranță.

În construcția casei tale coșului de fum trebuie să i se acorde o atenție sporită pentru ca siguranța locuitorilor,dar și ca buna funcționare a acestuia să îți ofere seri liniștite și fără evenimente neplăcute sau tragice!

Dacă încă nu ți-ai verificat coșul de fum, fă-o acum, ca să nu regreți mai târziu! Și dacă nu te-ai decis asupra unui sistem de coș de fum intră pe vindem-ieftin.ro și vei avea de unde alege!

Nu te gândi la bani atunci când este vorba de siguranța familiei tale! Alege diferența dată de calitate și profesionalism doar printr-o apăsare de mouse : vindem-ieftin.ro.

 

 1. S : ,, Mi-am reorganizat viața și timpul pe care îl petrec atât la birou, cât și acasă!

           Acasă pentru mine este acum mult mai în siguranță de când am cumpărat Sistemul de  

          Coș deFum EcoHorn 6m de pe vindem-ieftin.ro .

         Tu ești în siguranță la tine acasă?’’

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found