2value cover

Depozit Virtual, primul „Uber” în domeniul materialelor de construcții

Cine este alături de tine când construiești? Probabil vei răspunde că arhitectul, proiectantul sau echipa de constructori. În multe cazuri nu se întâmplă așa deoarece goana după profit este mai presus de calitatea lucrării. Este adevărat că în societatea modernă mulți oameni simt că timpul este o resursă prețioasă, dar insuficientă pentru a se împărți între muncă, timp petrecut cu familia, prieteni, cumpărături sau alte trebui cotidiene. Ritmul vieții este accelerat și poate fi dificil să găsim un echilibru. 

Totul la un click distanță

Comerțul online se referă la procesul de vânzare și cumpărare de produse sau servicii prin intermediul magazinelor sau platformelor online. A câștigat popularitate rapidă în ultimii ani pentru că oferă consumatorilor o modalitate convenabilă de a cumpăra mai repede și mai ușor fără să mai fie nevoie să treacă pragul unui magazin fizic, iar comercianților oportunitatea de a ajunge la un public larg. Datorită digitalizării, în ziua de azi oamenii pot cumpăra orice online, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte sau produse electronice și electrocasnice până la mașini și materiale de construcții.

Revoluția din domeniu

Uber, Bolt, Glovo sau Booking au revoluționat domeniile în care activează. La fel se întămplă acum și cu Depozit Virtual, o inovație la superlativ pe piața materialelor de construcții care înlocuiește cu succes depozitul fizic cu materiale. Clientul lasă o solicitare pe site care este alocată unui Depozit Virtual cu care stabilește detaliile, negociază prețurile produselor în funcție de cantitate și zona de livrare, iar apoi rămân în contact pentru orice informație sau nevoie ulterioară. Marfa este livrată direct de la fabrică la adresa clienților, oriunde pe teritoriul României. 

Cu alte cuvinte, clientul nu mai este nevoit să se deplaseze de la un depozit la altul, ci poate discuta cu un specialist Depozit Virtual din confortul casei, din vacanță sau din orice loc în care se află. Depozitul Virtual este locul unde clienții câștigă bani, timp și beneficiază de consultanță tehnică de specialitate. Cumperi toate materialele dintr-un singur loc fără că acestea să mai treacă printr-un centru de cost.

Mereu la curent cu ultimele noutăți

Depozitele Virtuale cunosc foarte bine piața și produsele și sunt mereu la curent cu ultimele apariții. Dacă ai neclarități referitoare la proiectul tău sau nu știi ce materiale se potrivesc cel mai bine, specialiștii Depozit Virtual îți sunt alături cu sfaturi și explicații astfel încât tu să economisești timp și bani.

„Vindem-ieftin.ro este partenerul tuturor celor care construiesc sau renovează. Noi nu suntem doar un simplu furnizor de materiale, ci o echipă care îți economisește bani, scutește timp și nu îți întinde nervii atunci când construiești. Cei care ne aleg  descoperă că beneficiază de un serviciu complet, o echipă de specialiști care ajută la respectarea termenelor, bugetelor și standardelor de calitate”, spune Cosmin Răileanu, fondatorul Vindem-ieftin.ro.

Viitorul este disruptiv

Disrupția poate aduce atât oportunități, cât și provocări. Pe de o parte, aduce cu sine inovații care îmbunătățesc viețile oamenilor, oferind soluții mai eficiente, servicii mai rapide și mai personalizate. Pe de altă parte, generează schimbări radicale în economie și piața muncii, afectând industrii tradiționale și aducând nevoia de adaptare și reschimbare profesională. Inovația în afaceri este un factor esențial pentru succesul pe termen lung al unei companii care o ajută să prospere și să se adapteze la schimbările din piață.

Dacă iți place ce facem ne poți recomanda un vânzător iscusit și poți câștiga 500 de euro.