51 ric 2f q

De la bloc la casă – Realitatea în Construcții #51

Vrei să îți cumperi un teren. După ce stăm o perioadă destul de lungă la bloc, cu toții ne dorim o casă la țară. Ne dorim un teren pe care să ne construim casa visurilor noastre. Ei bine, când vedem un teren si vrem să îl achiziționăm sau căutam un teren, să știți că de cele mai multe ori aparențele înșală și e posibil să nu fie ceea ce ți-ai imaginat: să nu ai vecini în jurul tău, să nu ai utilități, în zonă să fie un haos urbanistic și să nu fie o reglementare foarte bună și atunci poate să dureze și 10 ani ca acel cartier sau acea zonă să se populeze și să ai toate utilitățile necesare.

Atunci te gândești să revinzi și o iei din nou de la capăt cu alte căutări și alte căutări. Sfatul meu este să nu te grăbești atunci când vrei să îți cumperi un teren și vrei să îți construiești o casă. Vezi care sunt criteriile, ce ai nevoie primordial de la acel teren. Poate să fie prea aproape de șosea, poate să fie prea mare gălăgie, poate să fie lângă un centru comercial. Atunci apare îndoiala, iar de la: „Băi, ce fac? Am cumpărat acest teren, am investit. Nu îmi place zona, nu mă reprezintă, nu este așa cum mi-am imaginat.”, ajungi să ai satisfacția că alegerea pe care ai făcut-o este una potrivită.

Și te vezi acolo! Te vezi plecând dimineața la birou sau la serviciu. Te vezi seara întorcându-te la cei dragi. Aceste lucruri pot face uneori diferența. Trebuie să simți energia locului unde vrei să îți construiești casa.

Succes în visul tău!