TS33

De ce să alergi prin depozite și hipermarketuri?

De ce să alergi prin depozite și hipermarketuri?

Ai variante sigure și comode 

Obișnuiești să alergi prin depozite și hipermarketuri după prețuri? Dacă ești un antreprenor ori un om cu un job care îți ocupă mai tot timpul și ești în grabă, este ultimul lucru de care ai nevoie! Ai intrat deja într-un hipermarket si urmează să stai pe la casă, să îți pui în căruț, să-ți cari, să-ți încarci, descarci.

Stai! Nu te grăbi spre ieșire

Te așteaptă paznicul să vadă dacă ai facturat tot și îți ia lista și te verifică. Și totusi, lucrurile s-au schimbat, viața s-a schimbat. Suntem mult mai atenți la cum ne petrecem timpul.

Avem soluții!

Acum ne putem raporta la partea de online și să cerem ofertedetalii, să trimitem o listă cu tot ce avem nevoie. Astfel putem face o comparație între cât costă produsele acestea la un hipermarket sau la un depozit local, și cât costă online.

Un vânzător online poate să vă preia lista de produse

Stai în fața calculatorului bei o cafea și pur și simplu interacționați cu cei din online. Cam atât de ușor e pe cât pare atunci când știi foarte bine ce și cât vrei.

Mult succes!

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found