De ce sa alegi o pergola metalica demontabila si nu o pergola fixa? Avantaje si idei de amenajare

De ce sa alegi o pergola metalica demontabila – Avantaje si Idei de amenajare

 

Ce este o Pergola? 

Cuvantul Pergola provine din limba latina, fiind un element de decor nelipsit din gradina familiilor romane, instarite. Pergola formeaza un culoar de umbra intre gradina si casa, putand fi acoperita cu diferite materiale, plante sau vita de vie. Pe langa rolul estetic, pergola iti poate proteja si masina de intemperiile atmosferice sau de razele soarelui pe timpul verii. 

Ce model de pergola sa alegi: Demontabila sau fixa? 

Daca intentionezi sa cumperi o PERGOLA, vei observa ca exista mai multe modele si anume: pergole din lemn, pergole fixe, pergole din plastic, sau pergole metalice care se pot monta simplu cu ajutorul suruburilor- cum ar fi Pergola Multi Smart. Aceasta, are avantajul ca se poate demonta oricand si poate fi montata foarte simplu de catre oricine cu o cheie si cateva suruburi. 

Daca iti schimbi locuinta, sau vrei sa schimbi locul pergolei pe timpul iernii, ei bine pergola demontabila iti permite acest lucru. Pergola fixa este la fel de frumoasa si are exact acelasi rol, insa nu poate fi demontata, montandu-se mai greu.

Pergola metalica are o structura rezistenta, putand fi acoperita si cu materiale mai grele precum tabla sau tigla metalica, fiind mult mai trainica!

Daca planuiesti  sa iti amenajezi vara aceasta un loc de poveste  in curtea ta,  Pergola Multi Smart iti poate oferi o vara mai racoroasa!

 

Cum sa alegi pergola potrivita? 

In functie de spatiul disponibil si de designul dorit, iti recomandam sa achizitionezi o pergola pe comanda. Sfat: Inainte de a face o astfel de achizitie, masoara zona disponibila si ia in calcul inaltimea si latimea pergolei. Nu alege o pergola foarte lata, daca spatiul tau este mic , dar nici o pergola foarte inalta daca loocuinta ta este una joasa. 

Inainte de a achizitiona o pergola, bifeaza cateva criterii importante care te vor ajuta sa iei o decizie corecta:

  1. Rezistenta si durabilitate
  2. Demontabila 
  3. Montare usoara
  4. Aspect /Dimensiuni
  5. Raport calitate/pret
  6. Livrare asigurata

Idei de amenajare a pergolei metalice 

O pergola poate fi montata atat pentru aspectul spectaculos pe care il ofera gradinii tale, cat si pentru protejarea masinii, sau pentru amenajarea zonei de relaxare. 

Citeste 5 Sfaturi pentru amenajarea exterioara Aici

Ai nevoie de o pergola metalica, pe care o poti monta la suruburi? Trimite-ne dimensiunile necesare prin formular!

Trimite-ne necesarul tau!

Va invitam sa cititi mai multe articole interesante saptamanal aici

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

image
** Dragii noștri, fiecare cerere e importantă și vă răspundem în cel mai scurt timp. Cum Vindem-Ieftin.ro este un serviciu de vânzare consultativ și consultanții dedică timp fiecăruia dintre voi pentru a găsi produsele de care aveți nevoie la prețuri optime, timpul de răspuns este între 48 și 72 de ore. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, suntem recunoscători să fim alături de voi! Echipa Vindem-Ieftin.ro. ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.