1 1 1

De ce nu sunt, la noi, prețurile fixe? Pentru că n-ar fi corect!

De ce nu sunt, la noi, prețurile fixe? Pentru că n-ar fi corect!

De ce nu sunt, la noi, prețurile fixe? Pentru că n-ar fi corect!

Clienții noștri ne devin, în cele mai multe cazuri, parteneri. După ce se conving cât de eficient este să lucrezi cu un consultant, la comanda viitoare știu că se pot baza pe noi!

La fiecare comandă încercăm tot ce ne stă în putință să obținem cea mai bună ofertă pentru client și să facem livrarea chiar mai repede decât se așteaptă acesta!

De ce nu sunt, la noi, prețurile fixe? Pentru că n-ar fi corect. În funcție de cantitate și de locul livrării, costurile variază, așa că este firesc să primești exact ceea ce se potrivește nevoilor tale. Prețurile de pe site sunt orientative, de la consultant primești oferta care ți se potrivește ție!

Noi lucrăm cu toți producătorii premium de materiale de construcții și de la ei venim către tine cu oferte greu de egalat pentru că structura noastră de business, unică în piață, ne permite să tăiem o serie de costuri logistice și, evident, dacă scapi de ele ai și un preț mai mic. Așadar, ieftin, la noi, nu înseamnă calitate slabă, ci tăiere de costuri inutile!

 

Te poți convinge plasând la noi o comandă!

Cum lucrăm? În pași clari și simpli.

  1. Tu trimiți o listă cu materialele necesare;
  2. Departamentul de vânzări îți va prelua cererea în cel mai scurt timp;
  3. Necesarul tău va fi calculat cu atenție, iar un consultant în vânzări, va obține pentru tine cel mai bun preț de la furnzori;
  4. Tu vei primi oferta finală de preț, împreună cu proforma;
  5. Analizezi oferta și trimiți răspunsul final consultantului tău;
  6. Efectuezi plata;
  7. Materialele tale vor ajunge la adresa menționată de către tine în câteva zile lucrătoare;
  8. Dacă dorești, filmezi descărcarea mărfii, spunându-ți părerea (oricare ar fi aceasta) și îți vom returna 100 lei.

Găsești pe site toată gama de produse, iar consultanții noștri sunt gata să te ghideze să iei cea mai bună decizie pentru tine! Lasa o cerere aici: https://vindem-ieftin.ro/

Oferte tot timpul!

Chiar nu este nevoie să cumperi materialele de construcții necesare pentru casa ta doar în perioada când sunt oferte. Pe vindem-ieftin.ro este ofertă zi de zi, iar transportul este asigurat oriunde în România! Dar, este nevoie să ai un plan bun și să știi de la început ce ai de făcut. Construcția unei case nu este foarte complicată dacă ai parte de specialiști cu care să lucrezi și de informații corecte.

1 milion de euro. Aceasta este suma pe care am reușit, în 2022, să o economisim clienților noștri.

Da, este adevărat, nu găsești la noi, mereu, cel mai mic preț de pe piață, dar de aceea îți spunem din start să mai ceri încă două oferte și să compari. Nu ne supărăm dacă nu cumperi de la noi pentru că ne dorim, cu adevărat, să ai parte de cel mai bun raport calitate/preț.

Noi îți garantăm, întotdeauna, transparența și că vom face tot ce ne stă în putință să îți oferim cea mai bună ofertă.

În cei 9 ani în care suntem pe piață am reușit să legăm parteneriate cu producători importanți, așa că reușim să obținem de la ei oferte pe care nu le-ai putea obține în altă parte.

Anul acesta ne-am propus să îți arătăm, încă o dată, că punem preț pe relațiile de lungă durată. Așa că, dacă ești clientul nostru, și ai comenzi constante, care depășeesc 150.000 lei, vei primi, automat, un premiu de la noi.

Esti partenerul nostru!

La fiecare comandă, încercăm să ne surprindem plăcut clienții! Fie găsind o ofertă neașteptat de convenabilă, fie reușind să facem livrarea chiar mai devreme decât am promis. Noi chiar tratăm fiecare comandă ca pe una făcută de un prieten drag nouă cu care nu ne dorim să stricăm prietenia!

Plata în avans este o garanție a fermității comenzii, dar și o necesitate pentru a obține o ofertă mai bună de la furnizor. Știm că asta îi nedumerește puțin pe unii dintre cei care lucrează cu noi prima dată. Clienții vechi știu, deja, că încrederea este cu două direcții.

Este posibil ca, uneori, să nu avem cel mai mic preț pentru un anumit produs. De aceea, de la bun început te încurajăm să mai ceri încă două oferte pentru ceea ce cauți. Dar, întotdeauna, absolut întotdeauna o să fim sinceri cu tine și consultanții noștri se vor strădui să găsească ceea ce ai nevoie și să te ajute la fiecare pas al proiectului tău

 

Surprize pentru clienti

 

Cei care au lucrat cu noi știu deja asta și mesajele de mulțumire pe care le primim constant ne copleșesc.

Acum, vrem și noi să vă mulțumim și ne-am gândit să facem asta introducând un premiu pentru clienți. Nu va fi tragere la sorți, ci câștigi garantat tot anul în funcție de materialele comandate și de valoarea lor. Sumele nu trebuie să fie pentru o singură comandă, ci se adună și de la comenzi succesive.

Găsești toate detaliile aici: https://vindem-ieftin.ro/fidelizare-clienti/