Cum sa amenajezi cu stil un apartament mic

De ce ti-ai cumpara un apartament mic?

In primul rand pentru ca apartamentele si casele mari costa mult mai mult. Pretul nu este neaparat factorul principal de decizie dar clar este unul de luat in considerare. Daca nu dispui de o suma mare pentru un apartament la fel de mare, atunci ia in considerare si achizitionarea unui apartament mic pe care sa-l renovezi cu gust. Cu cateva trucuri, materiale si mobila potrivite vei avea un apartament de vis.

Deci, sa trecem la treaba! Cum poti face o casa mica sa para mare, si o casa mare sa para si mai mare?

Cumpara mobilier pliabil
In loc sa realizezi un spatiu suplimentar dedicat pentru un pat de oaspeti, mai bine cumpara un fotoliu extensibil sau un pat pliabil. O alta optiune este montarea unui pat montat pe perete sau folosirea unei saltele gonflabile. Astfel eviti supraaglomerarea camerei cu lucruri inutile.
bed fold
Pat pliabil
  table fold

Masa pliabila

Foloseste lumina naturala cat mai mult posibil
Daca doresti ca apartamentul tau sa para mai mare atunci foloseste cat mai mult lumina naturala. Arunca perdelele si jaluzelele inchise pantru a lasa razele solare sa intre in camera ta. Solutia cea mai ieftina este sa folosesti pereti si perdele albe.
visPerdele albe
Simple White Bedroom with Wall Mount TV for Cozy Small Apartment Interior Design
Pereti albi

Pune oglinzi pe usi si pereti

Stiu ca suna ciudat, dar sa pui oglinzi pe usi inseamna sa dai incaperii iluzia de ”mai mare”. Pune o oglinda pe fiecare usa de la dulap si dormitorul va arata automat mai mare. Oglinzile in baie dau la fel iluzia de baie mare. O oglinda mare pe tot peretele va avea un efect extraordinar asupra baii tale.

100_0493_gallery Oglinda baie

 Renoveaza-ti casa, excluzand usile din casa

Daca ai un apartament mic si te intereseaza sa ai un spatiu mai mare, cel mai simplu lucru este sa renunti la usile de interior. Creeaza un spatiu deschis pentru a-i oferi apartamentului o zona libera, open-space. Pentru a mai economisi din spatiu, poti renunta chiar la pereti. In locul lor poti face rafturi pe care sa pui diverse lucruri sau chiar sa faci de ei o biblioteca.

traditional-kitchen

Ti-am prezentat doar cateva din trucurile pentru a-ti face apartamentul sa para mai mare. De acum e usor sa-l amenajezi cu stil.

Suna si cumpara mai ieftin decat in depozite si hypermarket-uri. Economiseste 10-15% la necesarul tau!

BiancaBianca Ghiță StelaStela Stan CosminCosmin Drăghici Elena Elena Tatu
0784.433.842 0784.433.844 0784.433.845 0784.433.851
bianca.ghita@vindem-ieftin.ro stela.stan@vindem-ieftin.ro cosmin.draghici@vindem-ieftin.ro elena.tatu@vindem-ieftin.ro
Firuta Firuța Pușcă Petre Petre Bițeanu Cristina 2 Cristina Gogia
0784.433.848 0766.065.665 0784.433.852
firuta.pusca@vindem-ieftin.ro petre.biteanu@vindem-ieftin.ro cristina.gogia@vindem-ieftin.ro