Cum sa amenajezi cu stil un apartament mic

De ce ti-ai cumpara un apartament mic?

In primul rand pentru ca apartamentele si casele mari costa mult mai mult. Pretul nu este neaparat factorul principal de decizie dar clar este unul de luat in considerare. Daca nu dispui de o suma mare pentru un apartament la fel de mare, atunci ia in considerare si achizitionarea unui apartament mic pe care sa-l renovezi cu gust. Cu cateva trucuri, materiale si mobila potrivite vei avea un apartament de vis.

Deci, sa trecem la treaba! Cum poti face o casa mica sa para mare, si o casa mare sa para si mai mare?

Cumpara mobilier pliabil
In loc sa realizezi un spatiu suplimentar dedicat pentru un pat de oaspeti, mai bine cumpara un fotoliu extensibil sau un pat pliabil. O alta optiune este montarea unui pat montat pe perete sau folosirea unei saltele gonflabile. Astfel eviti supraaglomerarea camerei cu lucruri inutile.
bed fold
Pat pliabil
  table fold

Masa pliabila

Foloseste lumina naturala cat mai mult posibil
Daca doresti ca apartamentul tau sa para mai mare atunci foloseste cat mai mult lumina naturala. Arunca perdelele si jaluzelele inchise pantru a lasa razele solare sa intre in camera ta. Solutia cea mai ieftina este sa folosesti pereti si perdele albe.
visPerdele albe
Simple White Bedroom with Wall Mount TV for Cozy Small Apartment Interior Design
Pereti albi

Pune oglinzi pe usi si pereti

Stiu ca suna ciudat, dar sa pui oglinzi pe usi inseamna sa dai incaperii iluzia de ”mai mare”. Pune o oglinda pe fiecare usa de la dulap si dormitorul va arata automat mai mare. Oglinzile in baie dau la fel iluzia de baie mare. O oglinda mare pe tot peretele va avea un efect extraordinar asupra baii tale.

100_0493_gallery Oglinda baie

 Renoveaza-ti casa, excluzand usile din casa

Daca ai un apartament mic si te intereseaza sa ai un spatiu mai mare, cel mai simplu lucru este sa renunti la usile de interior. Creeaza un spatiu deschis pentru a-i oferi apartamentului o zona libera, open-space. Pentru a mai economisi din spatiu, poti renunta chiar la pereti. In locul lor poti face rafturi pe care sa pui diverse lucruri sau chiar sa faci de ei o biblioteca.

traditional-kitchen

Ti-am prezentat doar cateva din trucurile pentru a-ti face apartamentul sa para mai mare. De acum e usor sa-l amenajezi cu stil.

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

image
** Dragii noștri, fiecare cerere e importantă și vă răspundem în cel mai scurt timp. Cum Vindem-Ieftin.ro este un serviciu de vânzare consultativ și consultanții dedică timp fiecăruia dintre voi pentru a găsi produsele de care aveți nevoie la prețuri optime, timpul de răspuns este între 48 și 72 de ore. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, suntem recunoscători să fim alături de voi! Echipa Vindem-Ieftin.ro. ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.