Cum sa amenajam ieftin

Cand te gandesti sa amenajezi, gandul iti fuge automat la timpul pierdut, efort, cheltuieli, liste peste liste de cumparaturi, dar Casa de Comenzi vine in ajutorul dumneavoastra si va recomanda sa parcurgeti cativa pasi: defineste cromatica, stabileste metri patrati sau suprafetele aferente fiecarui spatiu, alcatuieste lista de produse si trimit-o la calcul.

Indiferent de produs, uzual, de nisa sau pe comanda speciala, Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro va poate furniza produsele dorite la cele mai mici preturi.

poza4

Dorim sa diminuam efortul depus in achizitionarea diferitelor materiale de constructii si finisaje si sa va oferim cele mai competitive preturi. In acest sens, pentru a beneficia de pretul cel mai mic la materiale de constructii si finisaje vizitati www.vindem-ieftin.ro sau intrati in contact cu unul dintre consultantii nostri. Casa ta poate capata culoare cu ajutorul echipei tehnice care te poate ajuta si iti poate oferi asistenta pentru fiecare proiect in parte.

Trecand de partea de hidroizolare, rigips, gletuire, amorsare o sa ne focusam pe partea de vopsea lavabila unde alegerile sunt mult mai dificile.

Noi ne-am oprit la ALB. Chiar daca este o optiune la indemana, in final aceasta solutie simpla poate fi neinspirata, devenind plictisitoare, monotona. Asadar, atentie la modul cum decorati spatiul: pardoseala de lemn, mobilier (utilizati nuante calde), draperii bogate, pete de culoare: texturi, materiale, carti, plante de interior cu frunze mari. Micile detalii fac diferenta. Poti oferi peretilor diferite texturi de alb prin tencuieli de corative de interior care ofera spatiului un alt look.

scandinavian-design-flooring

Totul depinde de utilizarea corecta a nonculorii, a tonului si a nuantelor de la celelalte finisaje.

Albul este o culoare care denota rafinament, eleganta, relaxare, liniste, romantism. Albul mat

ofera spatiului un aspect antic fiind complementar cu non-linii si mobilier masiv. Albul lucios este rece si oferta spatiului un stil de amenajare modern.

Furniture shoot

In concluzie, indiferent de optiunea dumneavoastra la culoare sau textura peretilor spatiului in care veti locui, Casa de Comenzi Vindem-ieftin va ofera consultanta si solutii.

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

image
** Dragii noștri, fiecare cerere e importantă și vă răspundem în cel mai scurt timp. Cum Vindem-Ieftin.ro este un serviciu de vânzare consultativ și consultanții dedică timp fiecăruia dintre voi pentru a găsi produsele de care aveți nevoie la prețuri optime, timpul de răspuns este între 48 și 72 de ore. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, suntem recunoscători să fim alături de voi! Echipa Vindem-Ieftin.ro. ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.