Cum sa alegi tamplaria pentru casa ta

Cum sa alegi tamplaria pentru casa ta

Cum sa alegi tamplaria pentru casa ta

Alegerea tamplariei pentru propria casa nu este simplu de facut. Esti bombardat din toate partile de zeci de oferte  si nu stii pe care s-o alegi.
Nu face greseala sa fii impresionat de preturile cele mai mici inainte de a verifica calitatea tamplariei!
In acest articol vei gasi tot ceea ce trebuie sa stii pentru a  alege cea mai buna tamplarie pentru casa ta.

MATERIALE

PVC-ul, sau policlorura de vinil, este un tip de plastic foarte folosit datorita proprietatilor sale : rezistent la foc, la razele ultraviolete, la substante chimice acide (mai putin la solventi ). Este utilizat in numeroase aplicatii industriale, in special pentru amenajarea locuintelor datorita faptului ca este un material termoplastic care se prelucreaza usor si are proprietati de izolare excelente.
Cand alegi ferestrele pentru casa ta trebuie sa fii foarte atent la procentul de reciclabilitate si nocivitate
Deci, nu uita sa ceri ca tamplaria ta sa fie obligatoriu dotata de certificarile CE, UNI, EN si ISO.

CAMERELE DE IZOLARE

O alta particularitate pe care sa nu o omiti in evaluarea ta este numarul de camere de izolare al tamplariei tale. Camerele de izolare sunt acele compartimente din interiorul profilului studiate pentru a mari eficacitatea izolarii acustice si termice. In consecinta, cu cat mai mare este numarul de camere cu atat mai performanta este capacitatea de izolare. Tamplaria pvc, in general, poate avea 4,5 sau 6 camere de izolare, motiv pentru care poate garanta o izolatie acustica si termica mai buna decat tamplaria in aluminiu sau in lemn. Deci, atentie la numarul de camere al tamplariei tale!

STICLA

Tipul de sticla influenteaza foarte mult calitatea izolarii termice si acustice. Avand in vedere ca geamul reprezinta 80% din suprafata ferestrei, daca alegi bine sticla, vei economisi, pe termen lung, sume importante pentru cheltuielile de caldura.
Pentru inceput, este bine sa alegi ferestre cu doua sau 3 sticle.
Sticla trebuie sa fie tratata termic, cu o pelicula Low-E de argint care creeaza la interior o bariera termica sau pelicula 4S-4 Anotimpuri la exterior care respinge razele solare si razele ultraviolete si nu permite efectul de sera.
Daca locuiesti intr-o zona rece sau mai izolata, alege pachetul de geam cu 3 foi de sticla si astfel vei avea un coeficient de transfer termic foarte mic reducand in mod drastic schimburile termice cu exteriorul.
De asemenea ,este foarte importanta si alegerea distantierului intre sticle, care poate fi de aluminiu dar poate fi si din fibra de sticla reducand posibilitatea de a face condens .
Deci, atentie la tipul de sticla, cere intotdeauna sticle tratate termic pentru tamplaria casei tale!
NOU! Tamplaria PVC poate fi dotata cu sticla antiefractie.

FERONERIA

Tamplaria din pvc , fata de alte tamplarii, are anumite probleme de rigiditate. Pentru a rezolva aceasta problema este important sa alegi o tamplarie cu armatura in interiorul profilului , armatura care trebuie sa fie realizata din inox sau zinc de la 1,5 la 2 mm grosime.
Evita sa alegi armatura din plumb sau alte materiale nocive.
Feroneria este importanta, deoarece, daca este de calitate buna va functiona usor si sigur. Feroneria trebuie sa aiba sisteme de microventilatie adica de aerisire partiala pentru a preveni aparitia condensului; deschiderile oscilobatante trebuiesc prevazute cu sisteme pentru contraactionare gresita precum si  blocatori de siguranta (antiefractie) pentru toate deschiderile oscilobatante.
Deci, aminteste-ti sa ceri feronerie de calitate si neaparat , tamplaria ta sa fie dotata de mecanisme de inchidere antiefractie!


Acum esti bine informat si poti cere o oferta de pret pentru tamplaria casei tale .
Daca doresti sa achizitionezi un produs de calitate in care sa regasesti toate caracteristicile de mai sus apeleaza  cu incredere  la serviciile firmei noastre Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.
Consultantii nostri te vor indruma  si iti vor explica diferentele intre produse  astfel incat sa achizitionezi in siguranta si foarte bine informat. Cu noi nu vei avea surpriza neplacuta de a intelege abia dupa achizitie ca ai facut o alegere proasta si ai platit un produs de calitate indoielnica la un pret nejustificat .
 Trimite dimensiunile tale si vei fi contactat in cel mai scurt timp pentru detaliile si informatiile inerente proiectului tau .
 Vei fi placut impresionat de promptitudinea consultantilor nostri care te vor insoti cu profesionalism si seriozitate in alegerea tamplariei adecvate casei tale .Te asteptam!

Daca ti-a placut acest articol da like si share pentru a afla si ceilalti.

 

Block "block-footer-articole" not found