TS64

Cum să ai o casă sănătoasă?

Casa este refugiul nostru după o zi grea de muncă și în același timp oaza noastră de liniște și armonie. Amenajarea interioară a casei bifează confortul optim și asigură un mediu plăcut și sănătos pentru fiecare locatar. Lăsând la o parte funcționalitatea casei care este vitală, iată câteva sfaturi pentru a-ți menține casa sănătoasă.

Lumina

Asigură-te că lumina casei pătrunde cu generozitate în interiorul casei tale. Lumina soarelui oferă numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv pentru îmbunătățirea stării de spirit. O încăpere luminată natural este mult mai primitoare și prietenoasă decât una luminată artificial.

Evită produsele de curățare toxice!

Ai crede că produsele de curățare îți lasă casa … curată. Din păcate, multe soluții de curățat din comerț sunt pline de substanțe chimice care distrug calitatea aerului din casă și ne deteriorează sănătatea. Optează pentru produse de curățare cu etichetă curată.

Spune nu odorizatelor artificiale!

Cu siguranță folosești odorizante din comerț și pulverizezi câteva pufuri prin casă pentru a reîmprospăta mirosul. Medicii consideră că odorizantele artificiale sunt toxice, iar în timp pot afecta sănătatea. Acestea conțin tot felul de substanțe pe care cei mai mulți producători nu vor să le dezvăluie consumatorilor. Poți apela la alternative naturale pentru a da refresh aerului din interior.

Atenţie cum zugrăveşti!

Culorile pereților joacă un rol destul de important. Optează pentru culori deschise deoarece te ajută să te relaxezi: verde palbleu sau alb. În plus, o cameră zugravită în culori deschise va lasa impresia de mai mult spațiu. Nuanțele deschise sunt mult mai ușor de întreținut atunci când vă confruntați cu petele de murdărie. Sănătatea este cel mai de preț atribut pe care îl avem și este vital să ne protejăm. Se spune că o minte sănătoasă trăiește într-un corp sănătos, așadar un om sănătos trăiește într-o casă sănătoasă.

Mult succes!

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.