Cu designer sau fara designer

Cu designer sau fără designer

Amenajarea interiorului este un proces extrem de important pentru orice locuință. Indiferent că apelăm la serviciile unui designer sau lucrăm pe cont propriu, toți ne dorim ca reuzultatul final să fie senzațional. Designerul este un artist care observă și înțelege comportamentul benficiarului. În funcție de dorințe și nevoi, acesta are puterea de a transforma o casă neprimitoare într-una elegantă si plină de stil

Ce face un designer?

Oamenii apelează la serviciile unui designer atunci când sunt în pană de idei sau când nu știu cum să gestioneze eficient acest proiectul de amenajare. Cu alte cuvinte, un designer bifează următoarele puncte:

– caută conceptul de bază al amenajării locuinței după întâlnirile în care îi povestești exact ceea ce îți dorești;

– se asigură că locuința îndeplinește toate condițiile de trai și confort;

– ține cont de funcționalitățile fiecărei camere și ale gradinii;

– oferă consiliere în alegerea stilului decorativ – clasic, contemporan, gotic, etc;

Ce avantaje ai dacă alegi să lucrezi cu un designer?

Este important de menționat că designerul te ajută să salvezi bani și timp. În funcție de dorințele tale acesta dezvolta stilulculorile și atmosfera finală a locuinței. În acest sens, tu nu vei mai fi nevoit să alergi din magazin în magazin pentru a căuta cele mai bune și calitative produse sau piese de decor. Un designer știe exact ce, cum, cât și de unde să cumpere și în plus va ține cont și de bugetul alocat. Mersul la cumpărături și discuțiile cu furnizorii vor ieși definitiv din grija ta. În cazul în care spațiul nu vă permite implementarea anumitor conceptedesignerul va ști exact cum să amenajeze și să transforme fiecare centimetru și fiecare colțisor într-un spațiu perfect funcțional.

Alegeri, alegeri și iar alegeri…

În ultima vreme din ce în ce mai mulți oameni au început să apeleze la serviciile designerilor. Chiar și așa, unii oameni preferă să își decoreze casa pe cont propriu pentru a economisi bani. Ei bine, trebuie să știți că tariful serviciilor unui designer se calculează în funcție de metru pătrat util amenajat. Cu cât suprafața este mai mare cu atât prețul este mai mic.

Creșterea numărului de persoane care solicită astfel de servicii a venit concomitent cu o resursă inepuizabilă de informații: internetul. În mediul online există numeroase bloguri, site-uri unde găsești informații de specialitate, dar și ponturi pentru a-ți decora casa la fel ca un designer. Mai mult decât atât, magazinele de profil și-au creat cataloage pe care le actualizează constant cu produse și tendințe noi.

Alegerea îți aparține!

Mult succes!

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.