16ec75b7 a30f 4737 b8ae 796291d0b69a

Cooperativa WIN-WIN, parteneriatul inedit din care toți au de câștigat

De la vânzători până la retaileri, toți îți vor banii atunci când construiești. În goana după maximizarea profitului în orice chip, calitatea lucrării nu mai este o prioritate pentru executant. Astăzi poate fi dificil să găsești pe cineva care chiar să-ți fie alături când derulezi proiecte în construcții.

În 9 ani de activitate, am fost alături de toți clienții care au apelat la noi pentru materiale sau sfaturi. Ba mai mult decât atât, am fost alături și de cei care nu au cumpărat de la noi, sfătuidu-i să ceară minimum 3 oferte din locuri diferite înainte de a achiziția propriu-zisă.

Suntem bucuroși să anunțăm lansarea unui program unic și inedit în România pentru oamenii care doresc să construiască. Ne aflăm în plin sezon al construcțiilor, iar lucrările sunt în toi. Uneori poate fi dificil să găsești un preț bun la produsele pe care le cauți și, poate, nu ai nici timpul necesar să alergi prin depozite și hipermarketuri. Ei bine, nimeni nu are cel mai bun preț pe piața materialelor de construcții, iar după cum bine știți prețul final de la raft este încărcat cu adaosuri și comisionae.

Programul nostru se numește Cooperativa WIN-WIN și pune accentul pe consultanță, negociere și este menit să ajute clienții să economisească sume importante la achiziția necesarului de materiale. Orice persoană care construiește poate intra în acest program fără nicio obligație.

Cum funcționează Cooperativa WIN-WIN

Modul de funcționare este simplu. Prima dată trebuie să intrați într-un grup dedicat de WhatsApp unde veți lăsa lista cu materialele necesare. Depozitele Virtuale vor centraliza listele, cumulează cantitățile, iar apoi negociază cu furnizorii și importatorii. 

Este important de menționat că acest program este valabil pentru liste de minimum 20 000 de lei. Pentru cantități mai mici puteți completa formularul de pe site (https://vindem-ieftin.ro/) sau dacă sunteți client recurent puteți să luați direct legătura cu Depozitul Virtual de la care ați mai comandat.

Cuvântul de bază este organizarea, iar negocierile se fac din 2 în 2 săptămâni. În cazul în care comanda dumneavoastră este urgentă, vă rugăm să precizați acest lucru. De exemplu, dacă 10 clienți doresc 20 de tone de fier fiecare, Depozitul Virtual va negocia prețul direct pentru 200 de tone de fier, iar fiecare client va primi același preț.

Cooperativa WIN-WIN este valabilă pentru toate tipurile de materiale de construcții: fier, zidărie, acoperișuri, termoizolații, amenajări, hale, garduri, etc.

Parteneriate solide cu furnizori de top

Vindem-ieftin.ro a atras peste 300 de furnizori excepționali și peste 70 000 de clienți în România și Europa. Este primul market network din domeniul materialelor de construcții și singura companie din România care vinde beton la cifă cu o rețea națională de peste 100 stații. Oferim toată gama de materiale de construcții: de la materiale pentru structură și fundație, învelitori și sisteme complete pentru acoperiș, termoizolații până la materiale pentru finisajele interioare și exterioare, pentru construcții civile și industriale. Cumperi totul dintr-un singur loc, de la prima cărămidă și până la ultimul bec. 

Unde-s mulți puterea crește

La prima vedere, termenul de „cooperativă” poate avea o conotație negativă din cauză intensității cu care a fost folosit în perioada comunistă. Conform DEX, acest cuvânt semnifică „organizație economică formată prin asocierea liber consimțită a unui grup de persoane (mici producători agricoli, meseriași, consumatori), pentru producerea, cumpărarea, desfacerea în comun a unor produse, pentru acordarea de credite sau pentru prestarea unor servicii.”

Altfel spus, împreună suntem mai puternici și reușim să oferim fiecărui client prețurile corecte pentru necesarul de materiale.