12851

Mobilier din fier forjat

Fierul forjat este probabil unul din cele mai frumoase si rezistente materiale existente pe piata pentru realizarea mobilierului de interior si exterior.

Realizate cu pasiune, pricepere si imaginatie, o piesa sau un ansamblu de fier forjat innobileaza o camera sau o gradina. Rezistenta in timp, siguranta si confortul pe care le confera, face din fierul forjat o alegere intotdeauna inspirata.

1285

Mobilierul din fier forjat este aspectuos si potrivit oricarei cladiri, indiferent de stilul adoptat. Pentru a realiza orice fel de mobila fie de interior sau exterior materialul trebuie ales conform personalitatii dumneavoastra.

Priceperea si maiestria cu care sunt modelate piesele de mobilier fac din acestea adevarate opere de arta. Mobilierul ofera o nuanta aparte interiorului facandu-l impunator, oferind camerei un farmec aparte. Eleganta si luxul fierului pot schimba orice interior intr-unul de lux, opulent.

fgh

iron-furniture-with-floral-design

In functie de gustul dumneavoastra piesele pot fi moderne, vintage, clasice sau minimaliste. Se pot personaliza si patina in functie de nevoile si preferintele dumnevoastra, se pot vopsi si patina in nuanta dorita pentru a se asorta cu celelalte decoratiuni din interiorul sau exteriorul casei dumneavoastra.

Mobila este realizata din fier de cea mai buna calitate, teava amprentata, fier plin amprentat sau lis, platbanda amprentata, C-uri, S-uri, flori si alte elemente decorative.

Pentru a fi in concordanta cu restul de mobilier existent se pot vopsi si patina cu orice nuanta doriti dumneavoastra, insa cele mai folosite sunt vopseaua neagra si alba, patina fiind aurie, cupru si argintie.

In functie si de bugetul dumneavoastra puteti opta de la cele mai ieftine produse pana la cele mai costisitoare. Orice decizie ati lua nu poate fi decat benefica pentru dumneavoastra.

Block "block-footer-articole" not found