TS29

Comisionarea din umbră

Comisionarea din umbră

Specialiștii știu întotdeauna ce pot obține. Arhitecți, constructori, designeri, decoratori –  cu toții au o carte de vizita pe care scrie PROFESIONIST! Acesta este elementul cu care vei fi atras de multe ori într-o capcană crezând că dorința ta pusă în mâinile lor este la locul și timpul potrivit. Se poate să fie chiar așa, dar asta doar dacă ești foarte bine informat.

Ține cont! Omul pe care îl plătești pentru a-ți construi, renova, amenaja sau decora casa este în fapt și un agent de vânzări ascuns cu interes financiar propriu.

Tu chiar poți economisi!

Renunță la ideea că pe lângă profesionalism vei obține întotdeauna și cel mai bun preț. Pentru orice tranzacție încheiată cu tine, intermediarul prin care proiectul tău prinde viața, obține un comision despre care tu nu știi și nu ții cont. Asta doar pentru că tu nu ești destul de informat. Niciodată NU este suficientă informație. Mai caută!

Fă un tur măcar virtual al prețurilor acelor produse care îți sunt recomandate  înainte de a da ok-ul celui care îți recomandă și vei vedea diferențele! Cere mai multe păreri și astfel vei afla strategia comisionului care „îți umblă în portofel.”

INFORMEAZA-TE CONTINUU!

Mult succes!

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found