TS26

Clădiri noi, reguli noi!

Clădiri noi, reguli noi!

Anul 2021 vine cu reguli noi în domeniul construcțiilor! Dacă ai în plan să-ți faci o casă sau o clădire, trebuie să știi că începând din acest an s-au impus noi cerințe și anume: acestea trebuie să aibă un consum de energie aproape de ZERO!

Ce înseamnă acest lucru?

Cantitatea de energie aproape de zero înseamnă că trebuie să existe o reducere substanțială a consumului cu aproximativ 60% față de o clădire obișnuită! Acestea trebuie să provină din energie fotovoltaică sau eoliană. Uniunea Europeană a impus aceste reguli deoarece clădirile reprezintă un segment foarte important al politicii ei, acestea fiind responsabile pentru aproximativ 40% din consumul final de energie.

Care sunt alternativele?

1Energia eoliană – o soluție foarte bună la problema energetică globală. Aceasta utilizează resursele regenerabile, se adresează nu numai producerii de energie, dar prin modul particular de generare reformulează și modelul de dezvoltare prin descentralizarea surselor. De asemenea sunt costuri reduse pe unitate de energie produsă.

2Tehnologia solară fotovoltaică transformă lumina solară în energie electrică, folosind panouri solare fotovoltaice. Acestea se alimentează cu lumina soarelui și nu cu caldura razelor acestuia; sunt o sursă profitabilă de energie chiar și atunci când soarele este mai puțin prezent pe cer iar temperaturile sunt scăzute. Astfel nu vei mai fi nevoit să achiți facturile pentru energie. Așa că fii pregătit pentru noile schimbări; documentează-te din mai multe surse, astfel vei economisi timp și bani!

Mult succes!

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found