TS23

Cine este alături de tine când construiești?

Cine este alături de tine când construiești?

Când construiești devii victima constructorilor șhipermarketurilor. Toți vor să profite de banii și vulnerabilitatea ta! Ești vulnerabil pentru că nu știi ce presupune cu adevărat construcția unei case! Nu știi care sunt prețurile corecte deoarece hipermarketurile au adaosuri șconstructorii comisioane, ceea ce înseamnă că plătești în plus!

Fă-ți un plan pe care să-l urmezi cu sfințenie!

Dacă ai fi de la început pregătit cu un plan bine stabilit vei evita multe greșeli! Știai că dacă alegi să-ți achiziționezi singur materialele de construcții plătești cu mult mai putin decât crezi? Mai mult decât atât, vei beneficia de materiale de calitate premium la preț de producător!

Fii pregătit pentru surprize….neplăcute!

La terminarea proiectului vei constata că ai făcut foarte multe greșeli financiare pe care cu siguranță le-ai fi putut evita dacă ai fi avut lângă tine persoanele potrivite care te-ar fi putut îndruma să faci alegerile corecte! Depășirea bugetului, alegerea meseriașului nepotrivit, achiziționarea unor materiale de calitate mai slabă sunt doar câteva dintre provocările de care vei avea parte! Noi te sfătuim să separi manopera de materialele de construcții pentru a obține prețul corect și de asemenea să verifici prețurile în mai multe părți!

Informarea este prioritară înainte de a cumpăra! Nu uita că poți conta pe noi pentru a-ți fi alături cu sfaturile de care ai nevoie și materiale de calitate la prețuri foarte bune!

Mult succes!

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found