Ce tencuiala se preteaza pentru termosistemul casei mele?

In ultimul timp s-a vorbit foarte mult de termoizolarea casei. Cu ce materiale este mai bine sa izolez casa? Asta este intrebarea pe care multi din clientii nostri ne-o adreseaza.
Fiecare casa are specificul ei, asa ca pentru o izolare perfecta luati legatura cu un specialist, doar impreuna cu el puteti lua cea mai buna decizie.

Ce anume include un termosistem?

Polistiren expandat – este un polistiren alb folosit in mod uzual la izolarea termica a cladirilor. Polistirenul este clasificat dupa dimensiunile diverse si dupa densitatea pe care o are pe metru cub (EPS). Grosimea minima pentru o fatada izolata corect cu polistiren este recomandata sa fie de 80 mm.
polistiren expandat
Polistiren extrudat – este acel polistiren de culoare galben, roz, verde (este colorat in functie de zona in care este montat si de caracteristicile pe care le detine) recomandat pentru termoizolarea pardoselilor si a soclului.
extrudat
Plasa de armare (fibra de sticla) – este cea care se foloseste pe peretii fatadei, grosimea plasei este recomandata sa fie de minim 145 gr/mp.
polistiren_05
Vata bazaltica – este utilizata pentru toate tipurile de izolatii termice, fonice si antifoc din constructiile civile unde izolatia nu este supusa unor solicitari mecanice.
vata bazaltica
Tencuiala decorativa – poate fi siliconica, silicatica sau acrilica.
tencuiala decorativa
Accesoriile: profile de colt cu plasa, profile cu picurator, profil de soclu, dibluri. Este indicat sa se foloseasca toate aceste accesorii pentru un termosistem excelent.
Toate aceste materiale sunt necesare pentru executarea unui termosistem complet. Trebuie alese cu mare atentie, doar izolatia trebuie sa va reziste o viata, nu?

Ce tencuiala sa folosesc pentru termosistemul meu?

Pentru un termosistem realizat din polistiren puteti tencui cu orice fel de tencuiala, fie ea siliconica, silicatica sau acrilica, de la orice producator de tencuiala decorativa Caparol, Weber, Adeplast, Sto sau Baumit.

Pentru un termosistem realizat din vata bazaltica nu puteti folosi decat tencuiala decorativa silicatica sau Top Dryul de la Weber.

Indiferent de producatorul de tencuiala decorativa pe care il alegeti trebuie sa stiti ce se preteaza pentru termosistemul ales, ce specificatii are fiecare tip de tencuiala in parte si nu in ultimul rand, pretul sa fie unul corect.

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

image
** Dragii noștri, fiecare cerere e importantă și vă răspundem în cel mai scurt timp. Cum Vindem-Ieftin.ro este un serviciu de vânzare consultativ și consultanții dedică timp fiecăruia dintre voi pentru a găsi produsele de care aveți nevoie la prețuri optime, timpul de răspuns este între 48 și 72 de ore. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, suntem recunoscători să fim alături de voi! Echipa Vindem-Ieftin.ro. ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.