49 2014 07 16 1405496888 business building material

Cauti preturi mici la materiale de constructii?

Cauti preturi mici la materiale de constructii?

Cauti un furnizor de materiale de constructii care sa nu iti dea batai de cap?

Lovindu-ma de nevoia de a achizitiona materiale de constructii pentru constructia propriei case, am constatat cat de mari sunt preturile si cat de mult timp este necesar sa iei toate depozitele si magazinele de bricolaj la rand, in speranta ca vei gasi preturi mici la materiale de constructii, astfel incat economia achizitiei de materiale sa fie una simtitoare.

Infiintata din dorinta de a oferi cele mai mici preturi la materiale de constructii, Casa de Comenzi vindem-ieftin.ro din jud. Buzau poate oferi calitate, preturi mici si livrare in toata tara in max. 24h.

Casa de comenzi  se adreseaza persoanelor fizice si juridice care construiesc si isi doresc cel mai bun pret si rapiditate in livrarea comenzii, fara a pierde timp in marile depozite cautand oferte doar la cateva dintre produsele din lista restul fiind la preturi ascunse.

Traind intr-o lume in care „the time is money”, ne-am gandit ca si achizitionarea materialelor de constructii poate fi facuta de la birou, din fata calculatorului, fara a necesita timp in plus de deplasare sau de prospectare a pietii, dar mai ales sa fie cumparate la preturi corecte.

Totul functioneaza foarte simplu. Ne trimiteti lista cu necesarul dvs. de materiale si intr-un timp foarte scurt cautam cele mai bune preturi la furnizorii nostri. Noutatea acestei afaceri? Adaosuri foarte mici datorate faptului ca nu avem cheltuieli cu stocurile de marfa, cu manipularea marfii, cu autoutilitare ce implica soferi, combustibili, rovigneta, itp, asigurari, reparatii.

Trebuie doar ca dumneavoatra sa ne trimiteti necesarul sau lista din proiect iar noi va calculam preturile si va oferim cele mai bune solutii adaptate nevoilor dumneavoastra.

Va putem oferi toate categoriile de materiale de constructii, electrice, termice, sanitare, tamplarie PVC, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, amenajarea gradinii si elemente fier forjat.