indcema panoramica 20

Casa de comenzi – concept nou in vanzarile online

   Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro vine pe piata online din Romania cu un nou concept in ceea ce priveste vanzarea materialelor de constructii, aceea de brokeraj, fiind legatura intre clientul final si producatorii si furnizorii de materiale de constructii.

Principalele atuuri ale companiei:

  -preturi mici la produse. Practicam o politica de adaosuri foarte mici bazandu-ne in principal pe volume de vanzari mari. Aceste adaosuri minimale sunt datorate lipsei de cheltuieli cu stocurile si manipularea marfii, cheltuieli care se reflecta inevitabil in pretul de vanzare al unui produs;

  -transport gratuit oriunde in Romania;

  -call center privind informatii despre produse si suport pentru clienti;

  -asistenta pe tot parcursul livrarii (tracking delivery).

Politica companiei este de a oferi cel mai mic pret la toate produsele necesare construirii si amenajarii unei case. Trimitand un necesar pe site sau telefonic, operatorii companiei vor oferi cele mai bune preturi pentru produsele dorite, oricare ar fi acestea, transportul fiind gratuit in tara in 24/48 de ore.

Astfel, compania nu vinde doar anumite produse, ci raspunde tuturor nevoilor clientilor. Datorita acestei filozofii strategia de dezvoltare include si parteneriate strategice cu furnizori si producatori importanti existenti pe piata.

Validarea acestui nou concept s-a facut din feed-back-ul primit de la clienti, al comenzilor livrate cu succes in toata tara si al solicitarilor de oferte in continua crestere.

Clientii site-ului https://vindem-ieftin.ro sunt 60% persoane fizice care dezvolta case in regim propriu sau realizeaza renovari, 25% firme mici de constructii, depozite, 15% alti parteneri (firme care se dezvolta si isi deschid noi sedii si puncte de lucru).

Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro este un retailer online cu capital integral romanesc care activeaza in domeniul vanzarii pe Internet a materialelor de constructii din Romania. Conceptul a demarat in iulie 2014 printr-o noua strategie care a dus la vanzari online de 300.000 Euro in 5 luni.

Tanarul antreprenor Cosmin Raileanu, cel care a gandit noua strategie a companiei, a plecat la drum dorind sa caute solutii cat mai complete pentru nevoile clientului.

   Ideea mi-a venit in urma cu cativa ani, cand mi-am construit casa si nu aveam solutia de a achizitiona materialele necesare la pretul corect. Depozitele de materiale locale erau foarte scumpe pentru calitatea pe care o ofereau si a serviciilor pre si post cumparare. In consecinta,am recrutat o echipa tanara si echilibrata cu care am plecat la drum pentru a pune bazele companiei Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro. Sondajele de piata si propria noastra experienta au fost un fundament in realizarea proiectului nostru.

In anul 2015 compania preconizeaza o crestere a cifrei de afaceri la 1,5 milioane Euro si o cimentare a brandului prin consolidarea pozitiei sale in piata in toate zonele tarii.

Cresterea estimata se bazeaza pe servicii profesioniste de consultanta tehnica si comerciala, tendinta dezvoltarii comertului online, dar si a procentului mare de clienti multumiti care se intorc pentru a face noi achizitii.

Planul de dezvoltare al companiei pe anul in curs mai include pe langa extinderea portofoliului de produse si dezvoltarea serviciilor de montaj a produselor vandute.In acest sens strategia este crearea de parteneriate cu echipe specializate de montaj si instalare .

Tot in acest cadru firma are investitii constante in dezvoltarea platformei de comert online si a call-centerului pentru a facilita accesul utilizatorului la produsul dorit.

Scopul principal al companiei este de a pune la dispozitia clientilor informatiile solicitate, preturi mici pentru produsele comandate, livrare gratuita in Romania cat si servicii post comanda.