Isaacs Marketing Traditional Brick and Mortar Businesses

Caramida – construieste ieftin si eficient

Ce este caramida?

Material de constructie artificial, avand forma unei piese prismatice, obtinut dintr-un amestec de argila, nisip si apa sau din alte materiale (beton, zgura de furnal etc.), uscat la soare sau ars in cuptor.

Unde se foloseste caramida?

Se foloseste ca material de constructie atat la peretii de structura, cat si la cei nestructurali, pavaj, ziduri interioare, chiar si pentru decorarea unor suprafetete.

In functie de ceea ce se doreste sa se construiasca se alege caramida potrivita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tipuri de caramida

Exterioara – folosita in structurile de rezistenta a cladirii.

Interioara – pentru peretii interiori ai casei.

De ce se recomanda caramida in constructii?

Timp de uscare mai scurt pentru cladiri – datorita porilor deschisi pe care ii are caramida, aceasta nu permite umiditatii sa intre.

Este sanatoasa – nu permite umiditatii sa intre in casa, facand un climat sanatos, fara mucegai in casa.

Este perfecta in orice anotimp – datorita climatului prietenos pe care il creaza, caramida este ideala indiferent de tara in care stati.

Este sanatoasa – este facuta numai din materiale naturale, ceea ce o face un produs Eco-friendly.

Rezistenta in timp – o constructie din caramida are o durata de viata ridicata, avand nevoie in timp de putine reparatii. Poate suporta orice tip de invelitoare, si orice fel de forma.

Economica – in timp costurile achizitionarii caramizii se amortizeaza dat fiind faptul ca nu necesita prea multe reparatii.

Versatila – se poate folosi in mai multe feluri (interior, exterior, pavaj, placare pereti, placare semineu, placare cosuri de fum)

Dezavantaje

Nu putem sa zicem decat ca la o prima vedere caramida poate parea scumpa fata de celelalte materiale de constructii, insa in timp aceste costuri se amortizeaza.

brad-spencer-brick-sculpture-1

living-modern-perete-caramida-nefinisata