Bradul de Craciun, idei de decorare a casei de sarbatoare!

In ultimii ani a existat o crestere semnificativa a cererii de obiecte realizate manual, incepand de la produse pentru ingrijirea personala, ornamente pentru casa si gradina pana la mobila de interior si exterior.

Cum se apropie Craciunul ne-am gandit sa va oferim cateva idei de a va decora casa cu obiecte realizate manual chiar de tine.

Ce ziceti de un pom de Craciun realizat in intregime din paleti? Daca aveti un palet vechi prin curte sau scandura de care nu aveti nevoie, puteti cu putina imaginatie sa va faceti propriul pom de Craciun.

Este usor de construit si este un prilej perfect pentru a petrece timp de calitate cu familia ta. In cateva ore cu putina rabdare vei putea face o bucurie familiei tale. Bradutul din lemn este perfect pentru orice incapere, avand un aspect rustic cat si unul nou. Se potriveste atat pentru interior cat si pentru exterior, ceea ce-l face foarte versatil. Ce il face si mai interesant este si faptul ca este foarte ieftin sa il construiesti, cateva scanduri, cuie, o beteala si cateva beculete este tot ce ai nevoie.

Daca te-am facut curios, iata cateva imagini cu bradul de Craciun. Sigur vei gasi ceva care sa ti se potriveasca.

Christmas-pallets-5 christmas-pallets-tree-designrulz-1 DIY-handmade-Christmas-trees Christmas-pallets-1 Christmas-pallets-2 Christmas-pallets-3 Christmas-pallets-4 christmas-pallets-tree-designrulz-1 christmas-pallets-tree-designrulz-3 christmas-pallets-tree-designrulz-5 christmas-pallets-tree-designrulz-6 christmas-pallets-tree-designrulz-7

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

image
image
** ⚠️ Atentie! Datorita volumului mare de comenzi in perioada COVID 19, consultantii si furnizorii nostri sunt foarte solicitati! Cererea de oferta va fi preluata in ordinea in care a intrat in sistem, iar din acest motiv pot exista timpi mai mari de procesare a ofertelor/ comenzilor. Va multumim pentru intelegere! Cu drag Echipa Vindem-Ieftin.ro! ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.