Automatizare porti batante si culisante. Cum si de ce ?

Cum si de ce sa iti automatizezi portile batante sau cele culisante?

Sistemele de automatizari porti batante si culisante necesita pentru instalare cunostinte primare de matematica (geometrie) si de electrica (se alimenteaza la 220V) precum si indemanare si pricepere specifica lacatusilor.

De ce sa ti atuomatizezi portile? Pentru ca ofera locuintei tale un plus al aspectului si un stil modern, numai gandeste-te cand vei ajunge acasa si portile se vor deschide singure sau la o apasare de buton de telefcomanda, te vei simti ca in rai!

Programarea sistemelor de automatizare porti este relativ simpla existand posibilitatea de reglare a timpului de actionare a portilor,a duratei de incetinire pe partea finala a cursei, cu functionare in regim automat sau cu inchidere la comanda.

Inrolarea telecomenzilor se face de asemenea destul de usor. Ca protectie in caz de accidente nedorite, este necesara instalarea fotocelulelor de siguranta si a lampii de semnalizare vizuala.

Sisteme de automatizare porti batante

In aceasta categorie se disting doua tipuri de echipamente si anume: sisteme de automatizari pentru porti batante cu stalp subtire si sisteme de automatizari pentru porti batante cu stalp gros.

 

Sisteme de automatizari pentru porti batante cu stalp subtire

Aceste sisteme de automatizare porti batante sunt cele mai uzuale si des intalnite, mai ales pentru ca vin la un pret ieftin comparativ cu sistemele de automatizare pentru porti batante cu stalp gros.

Limite de instalare
Dimensiunea portii
Greutatea maxima a portii
2×2,5m2×800 Kg
2x3m
2×700 Kg
2×3,5m
2×500 Kg
2x4m*2×450 Kg*
2×4,5m*2×400 Kg*
2x5m*2×350 Kg*

automatizari-porti-batante-schema

Sfat: La automatizarea portilor batante este recomandata instalarea unei electrica!

Sisteme de automatizare porti culisante

Sistemele de automatizare porti culisante se instaleaza relativ simplu, principala limitare fiind data de greutatea portii si de puterea motorului.

Montarea motorului trebuie facuta in asa fel incat sa nu poata fi inundat sau acoperit de zapada pe timp de iarna, pe o baza cimentata foarte solida.

 

Daca ti-a placut acest articol da like si share pentru a afla si ceilalti.

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

image
** Dragii noștri, fiecare cerere e importantă și vă răspundem în cel mai scurt timp. Cum Vindem-Ieftin.ro este un serviciu de vânzare consultativ și consultanții dedică timp fiecăruia dintre voi pentru a găsi produsele de care aveți nevoie la prețuri optime, timpul de răspuns este între 48 și 72 de ore. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, suntem recunoscători să fim alături de voi! Echipa Vindem-Ieftin.ro. ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.