Placa de OSB-trend bucatarie joj5tyghjjikjlk

Afla despre trendul in design interior- Placa din OSB

Placa din OSB- Un trend in design-ul interior

Design-ul interior a fost si este intr-o continua evolutie. Daca doresti sa iti confectionezi mobilierul intr-o varianta moderna, vei gasi o gama varianta de modele si materiale din care poti face acest lucru. O solutie foarte buna este placa din OSB

Majoritatea dintre noi, simtim sa facem mici schimbiri in locuinta noastra si de foarte multe ori apelam la  trucuri de schimbare a mobilierului. Locul, pe care il numim ,,acasa” este foarte important, deoarece acesta contribuie la starea noastra de bine. De accea trebuie sa acordam atentie modului in care ne decoram locuinta. 

 In fiecare an, se stabileste un anumit trend in materie de mobila si design interior. Cel mai nou curent in materie de design interior, este placa de OSB. Avantajul este acela ca pretul acestuia este mult mai mic decat celelalte derivate din lemn si ofera o rezistenta foarte buna in timp.  

Din ce este fabricat panoul de OSB?

 Oriented Strand Boards in engleza, dar cunoscut sub denumirea de OSB, este format din componente stratificate din particule de lemn lungi, lipite cu adezivi sintetici sau rășini. Compozitia este unică, datorită faptului că așchiile mai lungi de lemn sunt orientate încrucișat, nu doar plasate la întâmplare.

Pentru fabricarea acestora se pot folosi diverse specii de lemn: pin, molid, plop, mesteacăn, salcie, anin, paltin, castan sălbatic . Se recomandă că lemnul sa fie decojit înainte ca acesta sa devina materie primă pentru placile de  OSB. 

In functie de domeniul in care doresti sa il utilizezi acesta se imparte in 4 clase:

  • clasa 1 – pentru folosire la interior, într-un mediu uscat – este cel indicat pentru obținerea mobilei
  • clasa 2 – plăci portante folosite în construcții în medii uscate
  • clasa 3 – plăci portante pentru utilizare în mediu umed
  • clasa 4 – plăci portante cu rezistență mare pentru utilizare în mediu umed

Noul trend in design-ul interior: OSB-ul

Panoul de OSB, este o alternativa,  atunci cand vine vorba de construirea unei case, dar mai nou, atunci cand vine vorba de reamenajarea casei tale.Am discutat cu specialistii din domeniu, iar vindem-ieftin.ro a intocmit cateva recomandari de utilizare cu succes a panoului de OSB:

  • Case
  • Pardoseli
  • Mobilier 
  • Pereti despartitori
  • Pereti interiori 

 Din panoul de OSB, poti face un mobilier extraordinar, la un pret foarte bun. Daca iti doresti sa aduci un accent de modernism si vrei sa fii in trend, poti incerca mobilierul  confectionat din acest material.

In functie de scopul utilizarii, poti alege acest produs la o dimensiune sau grosime diferita. Alege placa de OSB potrivita!

Cea mai utilizata este placa de OSB 2500×1250 mm

Grosimea placii de OSB poate fi de: 6mm/8mm/9mm/10mm/12mm/15mm/18mm/22mm

Da, ai vazut bine!

Daca esti in momentul in care doresti sa iti schimbi aspectul baii, poti opta pentru varianta din OSB. Finisajul este foarte important, iar din acest motiv, este recomandat un lac rezistent la apa.

Folosit la interior sau la exterior, panoul din OSB este o solutie avantajoasa si moderna pentru casa ta.

Comanda prin Casa de Comenzi Vindem Ieftin si poti economisi timp si energie, deoarece noi iti vom asigura si transportul oriunde in Romania.

Trimite necesarul tau de materiale si vei primi o oferta personalizata!

Construieste inteligent! 

Concept unic in Romania, Casa de Comenzi Vindem-Ieftin, pune la dispozitia clientului o gama variata de produse de o calitate superioara la cele mai bune preturi de pe piata. Broker Online de materiale de constructii ne identificam prin seriozitate, fiind destinat clientilor din toata tara.

Cantitatea creste, pretul scade.Preturile pot fi negociate la cantitati mai mari.

Va invitam sa cititi mai multe articole interesante saptamanal aici

Block "block-footer-articole" not found