Acoperișul – a doua piatră de temelie a casei tale

Acoperișul – a doua piatră de temelie a casei tale

 

Acoperișul este un element extrem de important al oricărei case. Acesta poate influența structura de rezistență a locuinței, iar dacă este ales corespunzător poate să ofere o nuanță elegantă construcției. Este vital ca materialul acoperișului să fie de calitate superioară pentru a evita infiltrațiile sau alte neplăceri ulterioare.

 

De la clasic la modern

Un acoperiș poate fi învelit cu mai multe materiale cum ar fi tablă, țiglă metalică, țiglă ceramică, țiglă din beton sau șindrilă. Tabla este unul dintre materialele clasice folosită în mai toate zonele din țară. Ultimii ani au adus evoluții notabile și în industria materialelor de construcții.

 

Țigla metalică modulară este un produs nou apărut în România. Conceptul a reușit să câștige teren în detrimentul celorlalte materiale folosite pentru acoperiș. Motivele din spatele acestui succces sunt simple: calitatea superioară, designul modern care se potrivește aproape pentru orice tip de casă, se montează usor și este durabilă. Se montează foarte ușor, iar clienții pot alege dintre culorile gri și negru, nuanțe ce accentuează ideea de eleganță.

 

O dată în viață

Cred că te-ai săturat de garanțiile relativ scurte ale produselor de pe piață.
Viking Pruszynski oferă o garanție de 50 de ani pentru orice tip de țiglă metalică descrisă mai jos. Da, da, ai citit bine…50 de ani!

 

Eu ce tip de țiglă aleg?

Știu că ți-ai pus întrebarea aceasta. Ei bine, oferta este variată și chiar ai de unde să alegi. Viking Pruszynski  au produse pentru toate tipurile de case și clienți. Hai să aruncăm împreună o privire peste modelele de țiglă metalică din oferta lor:

 

  • REN – este prima țiglă de oțel cu o formă înclinată de pe piață. Este destinată pentru structuri deosebite de acoperiș, iar designul este mai mult decât impresionat.

 

 

  • LOARA – nu ne gândim la fluviul cu același nume care trece prin Paris… iar dacă tot am adus în discuție capitala Franței, ei bine, acest model de țiglă metalică oferă o notă solidă de eleganță datorită nervurilor mari;
  • REGLE – este un tip nou de învelitoare destinată caselor din lemn, restaurantelor și hanurilor. Se montează ușor și reduce pierderile.

 

 

  • FIORD – ei bine, acum gândul tău a fugit în Norvegia… Acest tip de țiglă metalică este dedicat caselor moderne și le oferă un design scandinav. Striațiile îmbunătățesc rigiditatea, iar pierderile sunt reduse la minimum;
  • IRYD – prezintă o formă inovatoare pentru construcțiile cu arhitectură modernă. Este un produs economic, iar gradul de protecție anticorozivă este înalt;

 

 

  • TIGRA – este un concept unic de țiglă metalică obținută prin utilizarea a numeroase supraîncălziri. Formele trapezoidale sunt primele care ies în relief, iar acest fel conferă casei tale ideea de integritate.

 

Știm că ți-am atras atenția. Un singur click te mai desparte de cea mai moderna si durabila invelitoare pentru acoperisul casei tale.

Accesează www.vindem-ieftin.ro, intră în legătură cu unul dintre consultanții noștri, iar tigla metalica Viking Pruszynski ajunge la tine in 2 timpi si 3 miscari.

 

Țigla metalică modulară Fiord purmax Viking Pruszynski este doar unul dintre modelele care a ajuns pe acoperișul multor case din România. Tu ce mai aștepți?

 

 

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

 

image
image
** ⚠️ Atentie! Datorita volumului mare de comenzi in perioada COVID 19, consultantii si furnizorii nostri sunt foarte solicitati! Cererea de oferta va fi preluata in ordinea in care a intrat in sistem, iar din acest motiv pot exista timpi mai mari de procesare a ofertelor/ comenzilor. Va multumim pentru intelegere! Cu drag Echipa Vindem-Ieftin.ro! ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.