TS15

800.000 euro scutiți pentru clienții noștri în 2020

800.000 euro scutiți pentru clienții noștri în 2020

Pentru noi, anul 2020 s-a dovedit a fi un an minunat. Am avut parte de o creștere accentuată atât a numărului de clienți, cât și a cifrei de afaceri, ceea ce înseamnă că ne-am atins obiectivele.

Cum am crescut in acest an?

Am pornit în 2014 cu un portofoliu de 700 de clienți și cu o cifră de afaceri de 249,269 de euro. După șase ani am reușit să creștem numărul de clienți, mai exact la 6700 și o cifră de afaceri de 6,6 milioane de euro. Am reușit să începem parteneriate noi cu producători de top, ceea ce înseamnă că ne-am atins obiectivele pe acest an!

Cum au economisit clienții noștri?

De când am pornit acest concept ONLINE, scopul nostru este să negociem pentru clienții noștri prețul materialelor de construcție direct de la furnizor și să ne asigurăm că primesc doar materiale de calitate la un preț mai mic decât în depozitele și hipermarketurile clasice. Vindem-Ieftin a ajutat clienții să economisească 800.000 de euro, bani care ar fi ajuns în depozite și în hypermarket-uri.

De ce au achiziționat ONLINE prin intermediul nostru?

Clienții noștri au beneficiat de numeroase avantaje; printre acestea putem enumera:

– pre’urile negociabile în funcție de cantitate;

– achiziționarea materialelor de construcții dintr-un singur loc;

– consultanță gratuită pentru toate materialele;

– accesul la stocurile nelimitate ale producătorilor;

– Clienții mulțumiți sunt ambasadorii conceptului Vindem-Ieftin;

În momentul în care le sosesc acasă materialele de construcții comandate, clienții ne trimit recenzii, fapt ce garantează viitorilor clienți siguranța și încredere în serviciile noastre.

Practic ei devin ambasadorii conceptului Vindem-Ieftin, iar acest lucru ne motivează și mai tare. Mulțumim, dragi clienți!

Ce ne propunem în 2021?

Începem acest an cu multe planuri și multe obiective pe care vrem să le atingem. In primul rând vrem să ne facem prieteni pe toți cei ce construiesc pe fiecare stradă din Romania, oferindu-le în continuare servicii și materiale de construcții de calitate, si nu în ultimul rând să dezvoltăm parteneriate noi cu alți producători de top din România!

Pâna data viitoare îți doresc mult succes și inspirație în alegerea materialelor de construcții pentru casa ta! 

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found